Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vieraskirja

 

Jätäthän jälkesi vieraskirjaamme? Kirjoita mitä mieltä olet sivustostamme tai kerro parannusehdotuksia  risut, ruusut ja muunlaiset arvostelut ovat tervetulleita. Muista kuitenkin asiallinen käyttäytyminen! Jos haluat ottaa yhteyttä ylläpitäjään yksityisen asian takia, voit laittaa sähköpostia osoitteeseen kuolemanvarjot@gmail.com.

Mainoksille ja linkinvaihtopyynnöille on oma paikkansa! Muut linkinvaihtoa koskevat asiat voi asioida normaalissa vieraskirjassa.


Linkinvaihto?
Mainokset

Takaisin ylös

 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Akama
Kotisivut: http://intothewild.suntuubi.com/

22.04.2017 17:18
Into the Wild lopettaa ylläpitäjän ajanpuutteen ja pelaajien kiinnostuksen loputtua. Kiitos yhteisestä taipaleesta linkinvaihtajana.

Vastaus:

Harmin paikka :( kiitoksia ilmoituksesta!

- Feli

Nimi: Nui
Kotisivut: http://paatsamarope.suntuubi.com/

21.04.2017 16:28
Hei linkinvaihtolainen!

Paatsama on mennyt tauolle, tulen ilmoittelemaan tauon päätyttyä :3

Vastaus:

Selvä! Kiitos ilmoituksesta c:

- Feli

Nimi: Ams
Kotisivut: http://zinger.fi/

17.04.2017 18:55
En muista olenko koskaan kehunut, mutta nyt sen teen. Kaunis ulkoasu! Oikein siisti, helppokäyttöinen ja selkeä. Kuvat ovat suloisia ja taidokkaasti tehtyjä. Pidän erityisesti suuresta pääkuvasta, se sopii täydellisesti sivun ulkoasuun ja istuu nätisti valikon kanssa. :)

Ihanaa nähdä roolipeli aktiivisena. Toivottavasti jatkatte samaa rataa tulevaisuudessa!

Vastaus:

Kiitos paljon! Me toivotaan samaa, pidetään sormet ristissä :D

- Villapusakka

Nimi: Zare
Kotisivut: http://metsaketo.suntuubi.com/

05.04.2017 17:06
Heips!
Hirveän myöhässä tämä vastaus, mutta toivottavasti ei haittaa ^^' Mutta Metsäketo on yhä hengissä (joskin hieman hiljainen juuri nyt) ja jatkamme mielellämme linkinvaihtoa kanssanne!
Kuten sanottu, on Kedossa ollut jokseenkin hiljaista nyt jo jonkin aikaa kaikenlaisten kiireiden vuoksi, mutta itse ainakin uskon hyvinkin että sivut vielä heräävät :3 Hyvää keväänjatkoa tännekin suunnalle! ~

Vastaus:

Hei! Eipä se mitään c: Mukava kuulla, ja toivotaan että aktiivisuus kasvaisi kevään ja kesän myötä!

- Villapusakka

Nimi: Yuriko
Kotisivut: http://www.cliche.arkku.net

27.03.2017 18:42
Hei!

Pahoittelut myöhäisestä vastauksesta! Cliché jatkaa mielellään linkinvaihtoa KV:n kanssa! Kotisivumme ovat elelleet hiljaiseloa, mutta foorumilla eloa on ollut mukavasti. :) Aurinkoista kevättä koko KV:n väelle!

- Yuriko

Vastaus:

Yay, mukava kuulla! c: Mukavaa kevättä myös sinne!

- Feli

Nimi: Paju

23.03.2017 21:23
Kone onnistui hajoamaan, joten roolimisen kanssa on luonnollisesti ongelmia. Koetan saada roolittua Kanervalla tämän viikon aikana, jonka jälkeen jään pienelle tauolle, joka kestää muutaman viikon
Toivottavasti ymmärrätte :)

Vastaus:

Asia selvä! Kiitos ilmoituksesta :)

- Feli

Nimi: Zaaga
Kotisivut: http://alyster.suntuubi.com/

20.03.2017 21:07
Heipsun keipsun!

Tulin ilmoittamaan, että Alyster jatkaa mielellään linkinvaihtoa KV'n kanssa, vaikka tässä ollaankin hieman hiljaiselolla liikkeessä. Alysterissa on tosiaankin jo hetken aikaa ollut taukoa uusista pelaajista ja foorumilla käynti on minunkin osaltani jäännyt hieman puuttelliseksi, lähinnä henk. kohtaisten kiireiden ja motivaation ja innostuksen puutteen takia. :c Tarkoitus on kuitenkin vielä näin kesää kohti puuskuttaa eteenpäin, toivottavasti tässä onnistumme! :)

Hyvää kevättä KV'n porukalle (hih, eli minulle myös 8))!

- Zaaga

Vastaus:

Heippa ♥

Hienoa! :3 Toivottavasti inspi alkais palailla ja uusia pelaajia ilmestyisi! Näin keväällä tuntuu kaikilla nuo kiireet painaa päälle, mutta ehkä kesän lähestyessä alkaisi aktiivisuus nousemaan :) Jaksamista kiireisiin ja ihanaa kevättä koko Alystarin väelle c:!

- Feli

Nimi: MaiP
Kotisivut: http://tuisketuuli.suntuubi.com

18.03.2017 18:31
Jatkamme mieluusti linkinvaihtolaisuutta!

Vastaus:

Hienoa! Mukavaa kevättä c:

- Feli

Nimi: Sofia
Kotisivut: http://taivaantuulet.suntuubi.com/

16.03.2017 19:16
Hei!

Kävitte laittamassa viestiä Taivaan tuulien puolella. Jatkamme mielellämme linkinvaihtoa kanssanne. Meillä menee oikein hyvin, vaikka olenkin itse ollut epäakti koulun takia. Yritän lähitulevaisuudessa ainakin kerran viikossa päivitellä sivuja. Hyvää kevättä koko TT:n porukan puolesta!

- Sofia ja Taivaan tuulen porukka

Vastaus:

Moikka!

Hienoa! Kiva kuulla, mutta ikävä juttu nuo koulukiireet! Toivottavasti koulu vähän hellittää kun mennään kesää kohti :) Iloista kevättä myös teille!

- Feli

Nimi: lusikka
Kotisivut: http://englishbreakfast.boards.net/

15.03.2017 20:12
Heippa! English Breakfast jatkaa mielellään linkinvaihtoa! :) Oikein hyvää kevättä teillekin koko EB:n porukalta! n__n

Vastaus:

Moi! Mukava kuulla c: Kiitos, aurinkoista kesän odotusta ja hyvää jatkoa! c:

- Feli

Nimi: Pammee
Kotisivut: http://www.sudenkatse.suntuubi.com/

15.03.2017 10:50
Suden Katseen saa poistaa linkinvaihtolistalta.
Ihanaa kevättä teillekin ja aivan älyttömän kaunis ulkoasu täällä<3

Vastaus:

Voi harmi :c Kiitoksia kuitenkin kehuista, aurinkoista kevättä!

- Feli

Nimi: Silverglow
Kotisivut: http://scotty.suntuubi.com/

14.03.2017 16:23
Heih! Niin, True Warrior jatkaa mielellään linkinvaihtoa Kuoleman varjojen kanssa.

Sitten kuulumisia; Ollaan saatu muutamia uusia liittyjiä, vaikka osa onkin eronnut. Pilviklaanista on tullut aktiivinen ja paljon on tarinoissa jo tapahtunut! Meillä on siis suhteellisen hyvin mennyt omasta mielestäni.

Mukavaa kevättä Kuoleman varjojen väelle! :D

Vastaus:

Hei!

Mukava kuulla! c: Aktiivista ja iloista kevättä sekä kesän odottelua True Warriorsiin c:

- Feli

Nimi: Aurelia
Kotisivut: http://tylypahkankoulu.suntuubi.com/

13.03.2017 23:12
Heips, samalla asialla kuin edellisetkin viestijät, eli linkinvaihto saa mieluusti jatkua Tylypahkan puolesta! :) Ihanaa nähdä, että täällä päin on näin aktiivista - ettei kaamos vaivaa sentään koko internettiä. Ulkoasukin on aivan upea, ihanan raikkaat, keväiset värit!

Tylypahkan puolella ollaan elossa, vanhat oppilaat ja muutamat uudemmat tulokkaat pitävät sivuston juuri sopivan aktiivisena, että ehdin hyvässä suhteessa myös päivittelemään. Mitään uudempaa ei ole tiedossa vähään aikaan, mutta kaiken kaikkiaan sivusto on mielikseni menestynyt hyvin!

Oikein hyvää kevättä myös Kuoleman varjojen väelle ja pelaajille! :)

Vastaus:

Moi!

Hienoa! :3 Tosiaan, täällä tuntuu olevan ihanan aktiivista kevään kiireellisyydestä huolimatta! Kiitos paljon kehuista! Kaikki kunnia villapusakalle, hän tekee aina minulle käsittämättömiä taikoja ulkoasujen kanssa :D

Hieno kuulla! Parhaita jatkoja ja ihanaa kevättä c:

- Feli

Nimi: Elandra
Kotisivut: http://kuunpisara.suntuubi.com/

13.03.2017 21:09
Hei vaan!:)

Kuunpisaran vieraskirjaan laittamaan viestiisi, joka koski linkinvaihtoa. Ensiksi ilmoittaisin, että minä olen vaihtanut nettinimeni Usvasta Elandraan. Toisena ilmoituksena olkoon se, että Kuunpisara tahtoo ehdottomasti jatkaa linkinvaihtoa Kuoleman varjojen kanssa!:)
Ja koska vihaan jättää lyhyitä viestejä vastaukseksi pitkiin ja hyvin kirjoitettuihin, kerron vaikka jotain kuulumisia, mitä Kuunpisarassa on suht lähiaikoina tapahtunut:D Kuunpisara sai ylläpitäjäkaartiin neljännen ylläpitäjän, Miyun, ja apulaisiinkin yhden lisäyksen. Itse olen taas hieman epäaktiivinen, koska inspiraatio soturikissoilla kirjoittamista kohtaan on laskenut taas jälleen kerran(ehkä ois hyvä taas vähentää kissoja vähän xd). Kuunpisaralla menee kuitenkin erittäin hyvin, ja esimerkiksi Myrskyklaaniin on tarinasivuja kertynyt jo peräti sata ja muissakin klaaneissa niitä on aika paljon:D

Hyvää kevään alkua myös Kuolemanvarjoihin!:)

Vastaus:

Hei!

Jees c: Tosi kiva myös kuulla kuulumisia ja aivan mahtavaa, että siellä on aktiivista! Kuoleman varjoillakin menee hyvin, tänne on tullut tasaisella tahdilla uusia liittyjä ja sivutkin ovat aktiiviset, vaikka kiireet vähän verottavatkin pelaajien aikaa :3 Mukavaa jatkoa Kuunpisaralle ja tietysti hyvää kevättä ♥

- Feli

Nimi: Joker
Kotisivut: http://haltia.suntuubi.com/

13.03.2017 19:01
Heipsan!

Kävitte Lambdan puolella viestiä pudottelemassa ja tulin nyt vastavierailulle :)
Labdan voi pitää edelleen linkkilistalla, kerrottakoon se nyt näin alkuun. Lambdassa on meneillään -näköjään hvinkin suosittu- hiljainen kausi. Pari uutta pelaajaa on tullut ja yksi uusi on käsittääkseni tulossa(?). Peli etenee hitaasti pääsääntöisesti kahden pelaajan peleinä. Omankin hahmoni sain pelikuntoon - on se hyvä kun on _viimeinkin_ omassa pelissä oma hahmo mukana xD Omaa linkkilistaa on siivoiltu kaksi kertaa tämän vuoden puolella ja kyllä näyttää aikas pienehköltä nykyään ouo
Lisäksi Lambda on nykyään listattuna Ombrian lisäksi myös Ensembleen ja Taivaan tuulilta hain ensimmäisen arvostelun, kun sivut ovat kuitenkin olleet pystyssä sen kaksi vuotta :D Hyvän arvostelun sai, ainut vaan että tämä niin sanottu epäaktiivisuus on pirun paha sairaus. Muutamia pienen pieniä uudistuksia ja lisäyksiä tehtiin viime vuoden lopulla teksteihin.
Elikkä Lambdalla menee omasta mielestäni ihan hyvin, vaikka sivut ovatkin aika kuolleen oloiset. Olisihan se toki mukava saada vähän eloa mutta minkäs teet. Jos ei elämältä ehdi niin ei siinä oikein voi mitään.
Hyvää kevättä ja kesän odotusta tänne Kuoleman varjoihin! ♥

- J

Vastaus:

Moikka!

Harmin paikka! Toivottavasti pian aktiivisuus alkaa nousta. Mukavaa kuitenkin, että on muutama pelaaja, joka puhaltaa vähän henkeä ropeen :3 Mahtavia jatkoja ja toivotaan, että se aktiivisuus nousee kun kevätkiireet lähtee alta! Onnittelut myös hyvistä arvosteluista!
Mahtavaa kevättä sinnekin päin ♥

- Feli

©2017 Kuoleman varjot ᴿᴾᴳ - suntuubi.com