Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kuukauden pelaaja

Kuukauden pelaaja julkistetaan jokaisen kuukauden lopussa, mikäli sopiva ehdokas löytyy. Siitä ei saa mitään palkintoa, vaan se on lähinnä eräänlainen titteli kiitollisuudenosoitukseksi pelaajan aktiivisuudesta. Kenellä tahansa on mahdollisuus päästä kuukauden pelaajaksi, mutta sen eteen tarvitaan aktiivisuuta ja pientä omistautumista roolipelille. Aiemmin kuukauden pelaajana ollut voidaan valita uudeelleen, mutta ei peräkkäisinä kuukausina.

Miten?

Kuukauden pelaaja valitaan liittyneiden aktiivisuuden perusteella. Aktiivisuusmittari pyörii luonnollisesti eniten roolipelaamisen tienoilla, mutta myös esimerkiksi chatissa keskusteleminen, hahmon tietojen päivittäminen ja mahdollisiin tapahtumiin osallistuminen vaikuttavat, sääntöjen noudattamisesta ja uusien auttamisesta puhumattakaan! Myös haasteiden suorittaminen, joka kulkee tällä hetkellä käsi kädessä tämän pelaajapalkinnon kanssa, on yksi iso askel lähemmäs pystin saantia.

Viime kuiden pelaajat

Ei vielä yhtään

Haasteet

Haasteet ovat eräänlaisia tehtäviä, jotka auttavat kuukauden pelaaja-tittelin saavuttamisessa. Ne liittyvät jotenkin roolipelaamiseen, ja niiden tarkoituksena onkin yrittää kannustaa kirjoittamaan enemmän hahmoillaan. Haasteet, joita on yleensä pari kappaletta kerralla, vaihtuvat joka kuukausi kuten kuukauden pelaajakin ja pyritään pitämään sellaisina, jotta jokainen pystyisi niitä suorittamaan. Uusia haasteita voi kuka tahansa ehdottaa esimerkiksi vieraskirjassa.

Kun jokin haaste on suoritettu, ilmoita siitä tämän tekstin alle! Kerro siinä mikä haaste on kyseessä ja kellä/keillä hahmoilla sen mahdollisesti suoritit. Ylläpito vastaa sitten, onko suoritus hyväksytty.

Kesäkuun haasteet

○ Kirjoita kaikilla hahmoillasi
○ Pistä jokin kissoistasi saalistamaan hiiri

Takaisin ylös

 [ Kirjoita ]

Nimi: Kiiukka

17.06.2017 12:53
Roolin kaikilla neljällä kissallani. Tundratassulla, Lumialla, Kuurakuonolla ja Kaarnakynnellä.

Vastaus:

Hyväksytty!

Nimi: Sibeemi

13.06.2017 14:40
Molemmat haasteet suoritettu✓

-Sähköisku on metsästänyt hiiren
-Kirjoitin omasta mielestäni kaikilla kissoillani ja yhtensä 16 kissaa olen roolinut haasteen ilmestyttyä. Tässä kaikki kissat: Routaturkki, Riivahenki, Hiiritassu, Kaipuusade, Kuukaiku, Kettukarva, Murhasielu, Haukkakynsi, Valkopilvi, Tomupentu, Nokiläiskä, Valovirta, Varpustassu, Sähköisku, Tummatuuli, Harakkapentu

Vastaus:

Molemmat haasteet hyväksytty!

Nimi: Kiiukka

27.05.2017 18:22
Pistin Kuurakuonon saalistamaan hiiren.

Vastaus:

Suoritus hyväksytty!

©2017 Kuoleman varjot ᴿᴾᴳ - suntuubi.com