Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Liity

Ennen liittymistä sinun täytyy lukea Pelaaminen-osio erityisen huolella ja täyttää edelliseltä sivulta löytyvät kysymykset. Kun olet vastannut kyseisiin kysymyksiin ja tunnet sisäistäneesi kaikki tarvittavat asiat, voit alkaa täyttämään alla näkyvää lomaketta.

Lomake

Kissan nimi: [Klaanikissan nimen on oltava kaksiosainen, vailla taivutusmuotoja - Susihammas, ei esimerkiksi Sudenhammas. Jos kissasi on vielä oppilas tai pentu, ethän laita tähän sen tulevaa soturinimeä. Jos teet oppilaan, tarkistathan, ettei samassa klaanissa ole jo saman alkuosan omaavaa oppilasta tai pentua. Tarkista myös, ettei hahmosi nimeä jo löydy elävistä tai kuolleista hahmoista.]

Sukupuoli: [Kolli tai naaras.]

Ikä: [Ikä kuina, ei kuukausina. Hahmon täytyy olla 6 kuuta vanha, jos aloitat oppilaasta.]

Klaani: [Halutessasi jokin neljästä klaanista, muussa tapauksessa joko kotikisu tai erakko. Muistathan, etteivät uudet liittyneet voi luoda kissaa suoraan Kuolonkaartiin, sen pitää tällöin tapahtua pelin kautta!]

Arvo: [Soturioppilas, soturi tai klaaninvanhin, jos pistit kissasi klaaniin. Kuningattareksi vain itse pelin kautta, pentuja vain sopimalla kuningattaren pelaajan kanssa ja arvovaltaisia vain ylläpidon luvalla.]

Ulkonäkö: [Vähintään neljän rivin pituinen kuvaus kissasi ulkonäöstä. Kerro esimerkiksi turkin väristä ja pituudesta, silmien väristä sekä ruumiinrakenteesta. Turkin värityksen tulee olla realistinen.]

Luonne: [Vähintään neljän rivin pituinen kuvaus luonteesta. Pyri tekemään luonteesta sellainen, joka säilyttää mielenkiintosi myös hahmolla pelatessa. Vältä ristiriitoja.]

Menneisyys: [Kerro hieman kissasi menneisyydestä. Muistathan, ettei sen tarvitse olla kovin erikoinen, koska muuten lähes jokaisella kissalla on hirveän traaginen menneisyys. Ethän laita tähän kohtaan kissasi vanhempien tai sisarusten nimiä jne, ellei kyseessä ole jonkun jo pelissä mukana olevan hahmon sukulainen.]

Muuta: [Jos jokin asia ei sovellu edellisiin kohtiin, kirjoita se tähän. Jos kissasi ei asu klaanissa, pistä sen asuinpaikka tähän.]

Taidot: [Jos hahmosi ei ole klaanissa oleva oppilas tai pentu, määritä sille taidot. Täältä [kohdasta Taidot] löydät ohjeet ja kaavakkeet sitä varten.]

Kirjatietämyksesi: [Kerro mitkä Soturikissat-kirjat olet lukenut. Näin osaamme auttaa sinua tarpeen vaatiessa, jos törmäät johonkin asiaan jota et tiedä. Jos on jo liittynyt, ei tarvitse täyttää.]

Kirjoitusnäyte: [Kirjoita vähintään viiden rivin pituinen näyte kissallasi roolipelin kirjoitusohjeita noudattaen. Jos on jo liittynyt, ei tarvitse tehdä.]

Nimimerkki: [Mitä nimeä käytät meidän parissamme?]

Ajankohtaista

○ Myrskyklaanissa oppilasstoppi.

Takaisin ylös

 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Sakura

21.06.2017 22:02
Nimi: Kaislatassu
Sukupuoli: naaras
Ikä: kuusi kuuta
Klaani: Tuuliklaani
Arvo: Soturioppilas

Ulkonäkö: Harmaa turkki joka on pehmeä ja paksu. Silmät ovat kirkkaanvihreät ja pienet. Häntä on aika pitkä ja pehmeä. Etutassuissa on valkoiset ns, sukat ja kaulassa on valkoista. Viikset ovat valkoiset ja pitkät, hampaat ovat terävät ja puhtaanvalkoiset. Naaraan jalat ovat pienet mutta vahvat. Naaras on aika pienikokoinen ja solakka, hän on myös kaunis. Harmaankissan turkissa on myös vähän valkoista ainakin kaulassa ja mahassa. Ja hännänpää on vähän vaaleempi kun normisti. Polkuanturat ovat harmaat samoinkun korvien sisus. Hänen korvat ovat terävät ja naaraan korvissa on pienet tupsut.

Luonne: Kaislatassu on rohkea ja utelias. Naaras on kiltti ja lempeä kaikille, paitsi vieraille kissoille. Jos hän hermostuu hän pyrkii olemaan yksin, kun taas iloisena hän haluaa olla muiden kanssa. Naaras on myös välillä äkkipikainen ja ilkeä. Kaislatassu on aika hiljainen, mutta hän viihtyy muiden seurassa. Hän tottelee käskyjä ja on innokas olemaan mukana klaanin hommissa. Naaras rakastaa pentuja, joten hän ei voisi koskaan satuttaa pentuja. Kaislatassu on innokas oppimaan uutta ja hän oppii nopeesti. Tuuliklaanilainen osaa pitää salaisuudet. Hän on uskollinen klaaninsa kissoille, vaikka ei pitäisi niistä kaikista. Tuuliklaanilainen on huolellinen ja rauhallinen. Naaras pyrkii välillä olemaan paras kaikessa, mutta jos hän epäonnistuu hän ei heti luovuta. Hän on myös aika itsenäinen, vaikka hän tarviskin apua hän ei heti pyydä sitä. Hän osaa olla myös välillä vaikea, ja kinaa vastaan, mutta harvoin.

Menneisyys: Kaislatassu syntyi tuuliklaaniin siskonsa kanssa. Heidän isä kuoli ja emo katosi kun he olivat nuoria. Kaislatassu oli jo pennusta asti tosi innokas auttamaan klaaniaan ja puolustamaan.

Muuta: Kaislatassu on Marjatassun sisko.

kirjatietämykseni: Mä oon lukenut ekasta profetiasta kaikki kirjat ja toisesta profetiasta Keskuyön. Muita kirjoja mä en ole lukenut viellä.

Kirjoitusnäyte:
Oli kaunis päivä ja Kaislatassu päätti mennä saalistamaan. Naaras käveli hetken, kunnes hän näki hiiren. Kaislatassu hyypi hiirtä kohti ja hyppäsi. Naaras sai hiiren kiinni ja oli hyvin innoissaan siitä, koska se oli hänen ensimmäinen saaliinsa. Kaislatassu saalisti hetken kunnes hänellä oli kaksi hiirtä. Hän päätti palata leiriin, leirissä hän vei saaliit tuoresaaliskaseen, naaras päätti mennä juttelemaan muille oppilaille. Muiden oppilaiden piti lähteä partioimaan ja muihin hommiin. Kaislatassu sai hommekseen vaihtaa klaaninvanhimpien pesän sammaleet. Ei siinä mennyt pitkään kun hommat oli tehty, ja kaislatassu sai luvan mennä syömään jotain.

Nimimerkki: Sakura

Vastaus:

Ei hyväksytty.

- Yksi avainsana puuttuu.
- Ulkonäössä voisit käyttää lauseiden aluissa enemmän sanoja kuten 'Kaislatassu','hän' ja 'naaras'. Esimerkiksi "Kaislatassulla on harmaa turkki, joka on pehmeä ja paksu." ja "Hänen silmänsä ovat kirkkaanvihreät ja pienet."
- Kaislatassun luonne on vähän ristiriitainen. Ensin tekstissä nimittäin mainitaan sen olevan kiltti ja lempeä kaikille, mutta myöhemmin käy ilmi, että se on välillä myös äkkipikainen ja ilkeä. Kaikillahan on huonoja päiviä, mutta tämä lause ei mielestäni oikein päde muuten Kaislatassun luonteeseen, etenkin kun se on hiljaista sorttia.
- Teksistä puuttuu pilkkuja monesta aika tärkeästä kohdasta, kannattaa siis tarkistaa teksti vielä läpi vaikka lukemalla se ääneen, pyrkien sitten lisäämään pilkkuja niille kuuluviin paikkoihin. Myös kirjoitusvirheitä löytyi melko paljon (mm. tuuliklaanilainen kirjoitetaan pienellä, Tuuliklaani taas isolla).
- Kirjoitusnäyte on muuten ok, mutta muutama asia pisti silmään. Ensinnäkin se, että Kaislatassu lähti tuosta vain yksinään saalistamaan (= oppilaat eivät saa lähteä yksin leiristä ilman mestarinsa tai toisen soturin lupaa). Toiseksi taas se, että se näytti saavan tuosta vain ensimmäisen saaliinsa ja sen jälkeen vielä toisen, vaikka tekstistä saa vaikutelman, että Kaislatassu on vielä nuori ja kokematon oppilas (= vaikuttaa munchaamiselta). Kolmanneksi, joka on vähän siinä ja siinä katsonko läpi sormien, että mainitsit muiden oppilaiden partioon lähtemisen (= olisi pelissä autohittaamista, mikäli toiset pelaajat eivät oikeasti ole roolineet oppilaitaan partioimaan).

- Villapusakka

Nimi: Hopea

21.06.2017 21:57
tajusin lopussa virheen, Marjatassu parkaisee Kaislatassulle eikä itselleen :D

Nimi: Hopea

21.06.2017 20:42
Nimi: Marjatassu
sukupuoli: naaras
ikä: kuusi kuuta
klaani: Tuuliklaani
arvo: soturioppilas

Ulkonäkö: Marjatassu muistuttaa siamilaista kissaa. Nartulla on pitkät vahvat jalat ja hiukan normaalia pidemmät korvat, muuten Tuuliklaanilainen on normaalia pienempi. Marjatassun turkki on kuin pumpulia, mutta turkki menee helposti takkuun. Naaraan nenä on täysin musta. Tuuliklaanilaisen hampaat eivät ole mitkään kaikista terävimmät, mutta valkoiset kynnet ovat terävät. Marjatassun viikset ovat valkoiset ja pitkät jälleen kerran. Nartun takatassussa on kohta, jossa ei ole turkkia ollenkaan. Marjatassun silmät ovat aikalailla mintunvihreät joissa hiukan sinistä. Naaraan silmät ovat mantelinmuotoiset ja suuret. Tuuliklaanilaisen nartun molempien korvien ylhäällä tummanharmaat tupsut.

Luonne: Marjatassu on äkkipikainen, itsepäinen ja joskus ilkeä. Naaras on ketterä, nopea ja osittain vahva, mutta Marjatassu ei silti kestä kaikkia iskuja. Marjatassu ei aina tottele kaikkia, ja välillä määräileekin toisia. Narttu suuttuu helposti, ja joskus voi jopa huitaista toista. Marjatassun ääni on usein aika kova. Tuuliklaanilainen suojelee ystäviään ja klaaniaan, vaikka sitä ei kaiken tuon idioottimaisuuten takia arvaisikaan. Marjatassulla on usein paljon energiaa, ja jaksaa juosta ympyrää vaikka 30-minuuttia. Naaras on myös rohkea ja luotettava vaikka toisiakin nimittelee. Marjatassu on välillä aika kunnianhimoinen.

Menneisyys: Marjatassun isä on kuollut, ja emo on kadonnut. Naaraan ainoa sisarus on elossa, eikä kadonnut tai kuollut.

Muuta: Marjatassun sisarus on Kaislatassu.

lihasvoima ★★★ 3/5
puruvoima ★★ 2/5
saalistus ★★★ 3/5
kestävyys ★★★ 3/5
ketteryys ★★★★ 4/5
nopeus ★★★★ 4/5
kivunsietokyky ★★★ 3/5
(en oo varma pitikö noi laittaa oppilaalle mutta laitoin silti :D)

kirjatietämykseni: En ole lukenut yhtäkään soturikissa kirjaa, mutta mun jotkut kamut on. :3 Oon ostamassa ainakin ensimmäisen "osan" jossain kohtaa.

Kirjoitusnäyte:
"Anna se minulle!" Marjatassu naukaisee sisarelleen. "Se on minun! Anna se kivi minulle! Kaislatassu!" hän parkaisee Marjatassulle, joka omii Marjatassun löytämän kiven.
"Pyydä nätisti senkin hiirenaivo!" Kaislatassu huutaa Marjatassulle. Marjatassu huitaisi Kaislatassua hiljaa tassuun, ja nappaa kiven.
"Anna se takaisin!" Kaislatassu naukaisee. "Se oli minulla! Anna se takaisin!" hän jatkaa, mutta Marjatassu pitää kiveä suussaan.
"En anna hiirenaivo!" Tämä on minun! Minä näin sen ennen sinua!" Marjatassu huutaa kuulostaen aasilta, sillä kivi on edelleen suussa.
"Anna se takaisin!" Kaislatassu alkaa jahtaamaan Marjatassua, mutta Marjatassu ei anna kiveä, ja juoksee pakoon.

Nimimerkki: Hopea

Vastaus:

Ei hyväksytty.

- Yksi avainsana puuttuu.
- Tyttöpuolista kissaa kutsutaan naaraaksi, ei nartuksi. Narttu viittaa tyttöpuoliseen koiraan, ja on kaikenlisäksi käytetty pelissä pahana haukkumasanana. Vaihda siis kyseiset sanat naaraaksi.
- Mainitsit Marjatassun muistuttavan siamilaista. Et kuitenkaan kertonut, minkälainen siamialasväritys on kyseessä, niitä kun löytyy erilaisia. Taipuuko ääreisosat esimerkiksi mustaan, ruskeaan, harmaaseen? Onko muun vartalon väritys puhtaanvalkoista? Voisit myös kuvailla enemmän takajalassa olevaa karvatonta kohtaa, kertomalla muun muassa missä jalassa ja missä kohtaa se sijaitsee.
- Kirjoitusvirheitä löytyy vieläkin jonkun verran (mm. tuuliklaanilainen kirjoitetaan pienellä, 30 minuuttia ilman väliviivaa, aika lailla erikseen). Kohta "mutta Marjatassu ei silti kestä kaikkia iskuja" on turha, sillä tuskin kukaan kissa kestää kaikkia iskuja.
- Oppilaille ei tehdä taitoja. Suosittelen sinua lukemaan hakemukset ja muutkin tekstit huolellisesti, sillä mallilomakkeessa lukee selkeästi, kelle tehdään taidot ja kelle taas ei.
- Kirjoitusnäyte ei ole vieläkään oikeaoppinen, sillä käytit siinä toisen pelaajan hahmoa, kirjoitit mitä se tekee ja sanoo omalle hahmollesi. Täällä autohittaus on kiellettyä, eli sinun tulee kirjoittaa vain ja ainoastaan, mitä oma hahmosi tekee, tuntee ja sanoo.

- Villapusakka

Nimi: Hopea

20.06.2017 20:21
Kissan Nimi: Valkoturkki
Sukupuoli: Naaras
Ikä: 18 kuuta
Klaani: Myrskyklaani
Arvo: Soturi

Ulkonäkö: Valkoturkin turkki on nimensä mukaan vaalean kirkkaan valkoinen. Valkoisen kissan takapuoli alkaa tummentua häntään asti niinkuin siamilaisella. Naaraan turkki on noin yksi-kolme cm pitkä, ja jotkut jopa tykkäävät napata kiinni turkista, sillä turkki on pehmeä. Valkoturkilla on pitkät vahvat tassut, ja pitkä häntä. Naaraalla on kirkkaat vaaleansiniset silmät, ja nenä on vaaleanharmaa. Naaras näyttää usein ainakin vähän vihaiselta, vaikka ei olisi läheskään vihainen.

Luonne: Valkoturkki on usein aika vakava. Häntä Ei nähdä hymyilevän melkein ikinä. Naaras ei ole mikään kovinkaan sitkeä, Mutta Nopea ja Vahva on. Myrskyklaanilainen on myös hiukan "äkkipikainen". Joskus todella suutuksissaan hän voi jopa huitaista hiljaa omaa klaanilaistaan, joka tapahtuu todella harvoin. Naaras suuttuu helposti. Valkoturkin ääni on kova, riippuu onko rauhallinen vai suutuksissaan. Naaras osaa liikkua ääneti ja vaania. Naaras puolustaa ystäviään ja klaaniaan, vaikka kaiken tuollaisen äkkipikaisuuden takia sitä ei arvaisi.

Menneisyys: Valkoturkki vietti aikaansa ennen paljon sisarustensa ja vanhempiensa kanssa. Nykyään Valkoturkin äiti on kuollut, Isä ja sisarukset ovat taas kadonneet.

Kirjatietämykseni: En ole lukenut yhtäkään soturikissat kirjaa, mutta osa mun kavereista on. :^) Aijon luultavasti kyllä ainakin lukea sen ensimmäisen lähiaikoina, mutta en vielä.

Kirjoitusnäyte:
"Haaa!" Valkoturkki hyppää matalasta puusta jäniksen kimppuun. Naaras tappaa jäniksen, ja juoksee sisaruksensa luo.
"Kyllä minäkin osaan!" sisarus huutaa, ja juoksee pitkän ruohikon sekaan. Hetken päästä hän tassuttelee Valkoturkin luo rotta suussaan.
"Rotta?! Vitsailetko! Kyllä sinä jotain parempaakin voit metsästää!" Valkoturkki huudahtaa sisarukselleen.
"Mitä väliä sillä eläimellä on? Mitä sinä edes tuolla sinun jäniksellä teet? Sentään sain edes jotain idiootti!" Valkoturkin sisarus huudahtaa myös.
"Jos et tiennyt, niin me syödään ruokaakin. Mihin muuhun me nyt muka tätä käytettäisiin, idiootti?" Valkoturkki mutisee.
Aurinko alkoi laskemaan. Sisaruksekset olivat olleet ulkona jo kauan. He olivat molemmat noin 5kk vanhoja. Valkoturkki istahti maahan, ja alkoi syömään metsästämäänsä jänistä.
"Eikö me muka viedä jänistäsi ja minun rottaani muillekkin syötäväksi?" Valkoturkin sisarus kysyi
"Minähän tämän metsästin... Miksi ihmeessä minä antaisin tämän jollekkin muulle?" Valkoturkki kysyi.
"Vai haluatko sinä muka tätä myös?" Hän jatkoi.
"No itseasiassa... haluaisin. :c" hänen sisarus vastasi hiukan hiljempaa.
"No ota sitten..." Valkoturkki vastasi, ja tökkäisi jäniksen sisaruksensa eteen.
"Nam!" Sisarus vastasi, ja alkoi ahmimaan jänistä Valkoturkin noustessa ylös.
"Jää sinä tänne, minä menen vielä muualle hetkeksi. Odota sinä täällä." Valkoturkki mutisi sisarukselleen.
"Selvä!" Valkoturkin sisarus sanoi suu täynnä jäniksenlihaa, samalla kun Valkoturkki juoksi muualle. Ulkona oli pimeää, ja vain vähän taivallee noussut kuu valaisi. Valkoturkki kuuli jonkun juosten hänen ohi todella nopeasti. Valkoturkki käänsi päänsä sinne, minne otus oli juossut. Valkoturkki tajusi heti otuksen juosseen sinne päin, missä tämän sisarus oli. Valkoturkki juoksi takaisin nopeasti.
"Mihin se meni?" Valkoturkki mutisi.
"Ei se saa lähteä minnekkään ilman lupaa..." hän jatkoi Valkoturkki etsi sisarustaan, mutta ei löytänyt.

Nimimerkki: Hopea

Vastaus:

Ei hyväksytty.

- Vastauksia liittymiskyselyyn ei oltu lähetetty ollenkaan. Lukemalla sivuston läpi huolellisesti saat vastaukset sekä avainsanat selville.
- Ulkonäkö aavistuksen verran liian lyhyt. Hakemuksesta löytyy muutenkin hyvin paljon kirjoitusvirheitä, joten suosittelen lukemaan tekstin vielä läpi ja korjaamaan virheet (mm. isot kirjaimet pois paikoista, jonne ne eivät kuulu). Lisäksi kohta "Naaras osaa liikkua ääneti ja vaania." ei kuulu luonteeseen, sillä se kertoo ennemminkin hahmon taidoista. Taitoihin sitä ei voi kuitenkaan lisätä, sillä täällä ne merkitään eri tavoin, mutta sen voisi siirtää esimerkiksi muuta-kohtaan.
- Valkoturkilta puuttuu taidot kokonaan.
- Kirjoitusnäyte ei noudata tämän roolipelin kirjoitusohjeita, vaan on enemmänkin tarinaroolipeli-tyyppinen. Lue siis ohjeet kirjoittamisesta uudelleen ja muuta näyte sen jälkeen oikeanlaiseksi. Jos on hankaluuksia päästä ideasta jyvälle, myös muiden pelaajien roolien lukeminen voi auttaa. Lisäksi kohta "He olivat molemmat noin 5kk vanhoja." pisti kovasti silmään, sillä sen ikäinen kissa on klaaneissa vielä pentutarhassa, eikä täten voi omistaa nimeä Valkoturkki, vaan olisi nimeltään Valkopentu.

- Villapusakka

Nimi: GilrCat

20.06.2017 15:26
Kissan nimi: Väärinpentu
Sukupuoli: kolli/kolli
Ikä: 2 kuuta
Klaani: Myrsrky
Arvo: pentu.

Ulkonä kö: Väärinpennulla on pitkä sileä. turkki jossa on raitoja. hänen turkkinsa on mutsta ja raidat ovat harmaita. hänellä on pitkät jalat, joilla on helppo tehdä pitkiä loikkija. Hänen korvansa on halenneet ja ovat normaalin kokoiset Hänellä on pitkät jalat, joilla on helppo. loikkija. Hänellä on vihreät silmät, ne ovat siis vihreät . Hänenllä on terävät mustat kynnetjoillon helppo. Saalistaa. Luonne: Väärinpentu on hyvin ystävälinen ja hän kunnioitaa klaaniansa. hänellä on keskitymisvaikeuksia usein, mutta pärjää hyvin hän on villi. Hänellä on pitkät jakat joilla on helppo loikkija. Hän on rhellinen klaanillensa ja haluaa joksus päälikösk
Hän on unelmoinut aina Pääsevänsä soturiksi ja ubogdin ulkonäösä sanoa, että häneltä puuttuu molemmat takajalat.

taidot Hän on hyvä hyppijä ja hänellä ei ole takajalkoja. Hä on huono umaan, koska ei kuulu jokiklaaniin.

Menneisyys: Hän syntyi tavallisesti myrskyklaanissa. Hänellä oli 2 sisarrusta, mutta ne kuoli synytyksessä. Hän on ollut aika villi aina ja aina. Hänen äitinsä isänsä solmivat liiton, mutga molemmat kuoli pois

Kirjatietämy; Villiin Luontoa, Jää ja tulipalo Salaisuuksien metsä, myrsky nousi, vaarallinen polku Pimeys hetki. Toisesta profetiasta: Kiskiyö, Kuunnousu, Tulijajää,. Kolmiko mahti: Näkö, PimeysJoki ja Karkottaa. Sitten erikoisseikailust Vääräpennun lupuas, Sinitähden story, tulistarin tehtävä ja keltahampaalla on salaisuus ja

Kirjoitusnäyte: Väärinpentu heäsi pesän suulta.
"Ompa kaunis päivä, mitä vosi tehä." Vääräänpentu venytteli ja notkoilk. "Kaikki jotka metsästävät omat lintunsa, tulevat suurkivelle. "Jes klaanikokous. Oli yö ja kaikki klaanit oli myrskyklaanissa. "olen joki klaanin varapäälikkö, meidän klaanin päälikkö kuoli eilen ja tänään mä oon päälikkö ja Väärinprntu kuumteli. "Minä myrskyklaanin päälikö sanon että Väärinpennusta on aika tehdö Jokijlaanin uusi parantaja. Hänent tunnetaan nimellä Väärämurha. "Väärinmuraha! Hän kuuli kuinka hänen nimi huudettiin. Hän meni takas pesälle.

Nettinimi: GirlCat:333

Vastaus:

Nyt haiskahtaa rölli pahemmin ku kissanpaska :^D Mutta onneksi olkoon, olet saanut osoitettua yhteiskuntamme ja nykynuorten kelpoisuuden onnistuneesti. Rauhaa ja lämmintä leipää sinulle, ystäväiseni ♥

- Villapusakka

Nimi: Hiutale

17.06.2017 15:00
Kissan nimi: Raetassu

Sukupuoli: naaras

Ikä: 6 kuuta

Klaani: Varjoklaani

Arvo: oppilas

Ulkonäkö: Raetassun ulkonäköä voisi kuvata parhaiten oikeastaan sanoilla huomiota herättämätön. Hänen tumma tuhkanharmaa turkkinsa ja pieni koko ovat omiaan solahtamaan näkymättömiin johonkin varjojen kätköihin. Turkki on laadultaan sileää, lyhyttä ja tiuhaa. Harmaaturkin häntä on pitkä ja Raetassun ollessa vihainen se viuhtoo nopeasti puolelta toiselle.
Hänen jalkansa ovat lyhyet ja tassut pienet, ja tassuja kohden turkin väri tummenee, samanväriseksi kuin lähes musta vatsakin. Viikset ovat keskipitkät ja valkoiset, samoin kuin aina teroitetut kynnet, jotka näkee hyvin usein ulkona.
Jos jokin kohta Raetassusta erottuu erityisesti, niin se on kylmänä hehkuvat jäänsiniset silmät. Niiden tuijotus on lähestulkoon uhkaava, jos se jatkuu pitkään. Polkuanturat ovat pikimustat ja pehmeät, joten niillä ei ole helppo kulkea kivisessä tai muuten karheassa maastossa saamatta hiertymiä. Sitäkin paremmin niillä pystyy astumaan äänettömästi, vaikkapa vaaniessa.

Luonne: Ensivaikutelma, jonka Raetassun ulkonäkö antaa, ei oikein kuvaa hänen luonnettaan. Tulinen naaras ei anna kenenkään hyppiä nenilleen, ja häntä on varsin helppo ärsyttää. Suuttuneena varjoklaanilainen paljastaa helposti kyntensä, eikä pelkää käyttää niitä. Raetassu on usein äänessä ja puolustaa aina vahvasti omaa klaaniaan ja ystäviään.
Naaras on myös seikkailunhaluinen, ja haluaa kokeilla mahdollisimman paljon uusia asioita. Useimmiten oppilas ei ajattele aivan loppuun asti, ja tekee vaikeuksiin joutuessaan hätiköityjä päätöksiä.
Harmaaturkki pitää ystäviä hyvin tärkeänä asiana, ja hänestä niitä pitää olla myös paljon. Lyhytturkkinen yrittää parhaansa mukaan vaalia ystävyyssuhteitaan aina kun siihen on mahdollisuus. Äkkipikaisen luonteensa vuoksi Raetassu suuttuu joskus ystävilleenkin, mutta katuu sitä yleensä heti. Suuttuminen ei ole ikinä mitenkään pitkäaikaista – se yleensä haihtuu kuin tuhka tuuleen niin nopeasti kuin syntyikin.

Menneisyys: Seikkailunhaluisuus ilmeni hyvin selvästi jo pentuna, öisien tutkimusretkien muodossa. Hänet kuitenkin saatiin yleensä kiinni hyvin varhaisessa vaiheessa – esimerkiksi silloin, kun hän yritti hiipiä ulos tarpeidentekopaikan kautta. Muutaman vakavan keskustelun jälkeen suunnitelma paeta katselemaan metsää kuihtui kokoon, mutta tämä helposti vaikeuksiin saattava luonteenpiirre ei kadonnut mihinkään.

Muuta: -

Nimimerkki: Hiutale

Vastaus:

Raetassu hyväksytty! Mestariksi Kaarnakynsi~

- Villapusakka

Nimi: Kiara

12.06.2017 12:26
Nimi: Mustatassu
Sukupuoli: naaras
Ikä: kuusi kuuta
Klaani: Tuuliklaani
Arvo: soturioppilas

Ulkonäkö: Mustatassu on solakka, melko pienikokoinen naaras, jonka turkki on korpinmusta ja hyvin sileä. Hänen turkkinsa on melko ohutta ja lyhyttä. Naaraan kaula on valkoinen leukaan asti ja puolet oikeanpuoleisesta korvasta on valkoinen. Muuten kissan turkissa ei oikeastaan valkoista esiinnykään. Mustatassun silmät ovat vaalean oliivinvihreät ja viikset maidonvalkeat ja keskipitkät. Kasvot naaraalla ovat melko kulmikkaat ja teräväpiirteiset, ehkä hiukan epäystävällisen näköiset. Hänen jalkansa ovat melko pitkät ja lihaksikkaat, ja niissä on paljon ponnistusvoimaa. Naaraan häntä on pitkä ja sileä.

Luonne: Mustatassu on melko teräväkielinen, äkkipikainen kissa, jonka kanssa voi olla hankala ystävystyä. Mustatassu sanoo asiat niin kuin ne ovat, eikä pahemmin kiertele sanottavaa asiaa. Mustatassu on melko itsenäinen ja viihtyykin ennemmin omissa oloissaan kuin suuren kissamäärän keskellä. Hänellä on luja tahto, eikä hän pidä määräilemisestä, varsinkaan, jos se kohdistuu häneen itseensä. Mustatassu ei suutu kovin helposti, mutta suuttuessaan voi sitten vaikuttaa todella ikävältä sanomisiensa vuoksi. Hän ei kuitenkaan ole pitkävihainen, mutta sitäkin huonompi pyytämään anteeksi sanomisiaan. Mustatassu uskoo Tähtiklaaniin ja kunnioittaa soturilakia, mutta ei pelkää rikkoa sitä pakon edessä. Naaraalla on myös pehmeämpi puoli ja lempeä sydän, joiden esiin kaivaminen vain saattaa viedä aikaa.

Menneisyys: Mustatassu syntyi Tuuliklaaniin sateisena lehtikadon päivänä.

Muuta: Mustatassu haaveilee salaa jonakin päivänä pääsevänsä korkeaan arvoon klaanissa.

Kirjatietämys: Kaikki tähän mennessä ilmestyneet soturikissat, myös uusin profetia ja kaikki erikoisseikkailut, jotka ovat ilmestyneet suomeksi.

Kirjoitusnäyte: Mustatassu haisteli ilmaa lähellä veden putoamispaikkaa. Kaninhaju leijui laimeana ilmassa, mutta naaras oli erottavinaan myös jonkun toisen tuoksun. Hän ei tiennyt, mille eläimelle se kuului, mutta ainakin haju oli paha. Hän hiipi matalana kohti hajun tulosuuntaa, kun jokin eläin päästi kammottavan rähähdyksen, ja Mustatassu näki koiran suuret leuat lähestymässä häntä. Hän vilkaisi taakseen ja pinkaisi matkaan. Koiran matka pysähtyi yhtä nopeasti kuin alkoikin, sillä sen kaulaan sidottu naru kiskaisi sen pysähdyksiin. Jalat vapisten Mustatassu jatkoi matkaa ja pysähtyi vasta päästessään leirin läheisen kiven kohdalle, jossa hän saattoi viimein hengittää rauhallisesti. Se oli täpärällä, Mustatassu ajatteli, ja tuumi, että koirasta olisi tärkeää kertoa varapäällikölle.

Nimimerkki: Kiara

Vastaus:

Lomake on hyvä, mutta valitettavasti liittymiskyselystä puuttuu yksi avainsana sekä autohitti- kohta tulisi ehkäpä lukaista vielä uudelleen :3 voit lähettää uudestaan vastaukset liittymiskyselyyn ja ilmoittelen sitten tähän, jos kaikki on ok ja kuka Mustatassun mestariksi sitten tulee :3

- Feli

EDIT. Nyt oli kaikki avainsanat ^^ Autohitti-kysymyksen vastaus oli kuitenkin edelleen väärin, sillä täällä pistetään puhumaan ja liikkumaan vain ja ainoastaan omia hahmojaan (lukuunottamatta NPC-hahmoja ja niitä tilanteita, joissa toinen pelaaja on esimerkiksi antanut luvan oman hahmonsa liikuttamiseen). Hyväksyn Mustatassun tästä huolimatta, mutta suosittelen lukaisemaan autohittauksesta kirjoittaminen-osioissa ja vaikka myös muiden rooleja, jos koet sen tarpeelliseksi asiasta jyvälle pääsemisen kanssa c: Mustatassu saa mestarikseen Unikkotäplän, tervetuloa mukaan!

- Villapusakka

Nimi: river

10.06.2017 00:12
Nimi : Jokitassu
sukupuoli : naaras
ikä: 6 kuuta
klaani: tuuliklaani
arvo: oppilas


Ulkonäkö: Jokitassu on ruskearaidallinen kissa, jolla on vihreät silmät. naaraalla on lyhytturkki, tosin häntä on hieman tuuheampi. Solakka ja kapea ruumiinrakennne ja pitkähkö häntä. Korvat,leuka,etuvarpaat ja kuononpäälinen ovat tummanruskeita. Sirot tassut joissa on normipituiset kynnet jotka ovat vaaaleat. Jokitassulla on lyhyehköt viikset. Polkuanturat ovat vaaleanpunaiset ja joissakin on mustia täpliä. Nenä on rusehtavan pinkki. Naaraan mahassa on pieni soikeon muotoinen vaalea läiskä. Kevyen ruumiinsa takia Jokitassun on helppo jahdata kaneja ja muita saaliseläimiä.


luonne: Jokitassu on aina valmis oppimaan uutta. Rakastaa muiden auttamista, vaikka se olisikin klaaninvanhimpien auttamista. Jokitassu on hilpeä ja aina valmis liittymään keskusteluihin. Joissain tapauksissa saattaa olla pelokas ja vähän arkajalka. Ei välitä taistelemisesta. Rakastaa metsästystä ja tykkääkin viettää suurimman osan ajastaan poissa leiristä. Kunnioitaa vanhempia sotureita ja uskoo tähtiklaaniin. Pitää erillaisista kissoista, mutta on aina silti varuillaan toisien klaanien kissoista. Jokitassu ei kuitenkaan hylji joitakin kissoja kokoontumisissa vaan ottaa kaikki mukaan keskusteluihin.Menneisyys: Jokitassu syntyi tuuliklaaniin joskus viherlehden aikoihin.

Muuta: toisinkuin suurinosa tuuliklaanista Jokitassua ei pelota kastella itseään vedessä mutta ei kuitenkaan ihan rakasta sitä. Siittä hän on saanut etunimensä.

Kirjatietämys: Profeetan alku-saaga (tai mikä se eka sarja ny oli), uusi profetia-saaga, kolmikon mahti-saaga, neljäs oppilas, Tulitähden tehtävä, Sinitähden tarina, Keltahampaan salaisuus, Väärätähden lupaus

Kirjoitusnäyte:
Jokitassu istui leirissä lähellä oppilaiden pesää. Aurinko oli juuri nousemassa, mutta leirissä kuhisi kissoja. Jokitassu katsoi kun kissoja lähti partioihin ja saalistusretkille. Hän nousi seisomaan ja venytteli hetken aikaa ennen kuin nuolaisi rintaansa siistiäkseen siinä törröttävät ruskeat karvat. Sen jälkeen Jokitassu asteli tuoresaalis kasalle ja tuijotti surkean laihaa jänistä joka siihen oli jäänyt. Jokitassu odotteli mestariaan, jotta voisi mennä saalistamaan. Tänään hän aikoisi saada niin ison jäniksen, että siittä riittäisi klaaninvanhimmille ja kuningatarille. Jokitassu tassutteli uloskäynnille ja istui siihen katsoen leirin ulkopuolelle kaihoisasti.

nimimerkki: river

Vastaus:

Valitettavasti en vieläkään voi hyväksyä mukaan. Kirjoitusvirheitä löytyy vielä liikaa, eikä monia huomauttamiani asioita ole korjattu. Suosittelen lukemaan edellisen palautteen vielä huolella ja käymään oman lomakkeen ajan kanssa läpi, jotta kaikki virheet tulee korjattua :)

- Feli

Nimi: river

09.06.2017 00:35
Nimi : Jokitassu
sukupuoli : naaras
ikä: 6 kuuta
klaani: tuuliklaani
arvo: oppilas

Ulkonäkö: Jokitassu on ruskea raidallinen kissa, jolla on vihreät silmät. Lyhytturkki tosin häntä on hieman tuuheampi. Solakka ja kapea ruumiinrakennne ja pitkähkö häntä. Korvan päät,leuka,etuvarpaat ja kuononpäälinen ovat tummanruskeita. Sirot tassut joissa on normipituiset kynnet jotka ovat vaaaleat. Jokitassulla on lyhyehköt viikset. Polkuanturat ovat vaaleanpunaiset ja joissakin on mustia täpliä. Nenä on rusehtavan pinkki.

luonne: Jokitassu on aina valmis oppimaan uutta. Rakastaa muiden auttamista vaikka se olisikin klaaninvanhimpien auttamista. Hilpeä ja aina valmis liittymään keskusteluihin. Joissain tapauksissa saattaa olla pelokas ja vähän arkajalka. Ei välitä taistelemisesta. Rakastaa metsästystä ja tykkääkin viettää suurimman osan ajastaan poissa leiristä. Kunnioitaa vanhempia sotureita ja uskoo tähtiklaaniin. Pitää erillaisista kissoista, mutta on aina silti varuillaan toisien klaanien kissoista.

Menneisyys: Jokitassu syntyi tuuliklaaniin joskus viherlehden aikoihin.

Muuta: toisinkuin suurinosa tuuliklaanista Jokitassua ei pelota kastella itseään vedessä mutta ei kuitenkaan ihan rakasta sitä. Siittä hän on saanut etunimensä.

Kirjatietämys: Profeetan alku-saaga (tai mikä se eka sarja ny oli), uusi profetia-saaga, kolmikon mahti-saaga, neljäs oppilas, Tulitähden tehtävä, Sinitähden tarina, Keltahampaan salaisuus, Väärätähden lupaus

Kirjoitusnäyte:
Jokitassu istui leirissä lähellä oppilaiden pesää. Aurinko oli juuri nousemassa, mutta leirissä kuhisi kissoja. Jokitassu katsoi kun kissoja lähti partioihin ja saalistusretkille. Hän nousi seisomaan ja venytteli hetken aikaa ennen kuin nuolaisi rintaansa siistiäkseen siinä törröttävät ruskeat karvat. Sen jälkeen Jokitassu asteli tuoresaalis kasalle ja tuijotti surkean laihaa jänistä joka siihen oli jäänyt. Jokitassu odotteli mestariaan jotta voisi mennä saalistamaan. Tänään hän aikoisi saada niin ison jäniksen että siittä riittäisi klaaninvanhimmille ja kuningatarille. Jokitassu tassutteli uloskäynnille ja istui siihen katsoen leirin ulkopuolelle kaihoisasti.


nimimerkki: river

Vastaus:

Lomakkeessa oli muutamia juttuja, jotka täytyy korjata :) Kirjoitusvirheet ja pilkkuvirheet on kuitenkin helppo hoitaa! Esimerkiksi sanojen mutta ja vaikka eteen tulee pilkku. Sitten yksittäisiä virheitä, jota muun muassa huomasin, on siittä -> siitä, ruskea raidallinen -> ruskearaidallinen, lyhytturkki -> lyhyt turkki ja päät,leuka,etuvarpaat -> päät, leuka, etuvarpaat. Myös helppolukuisuuden ja pituuden lisäämiseksi suosittelisin joitakin rakenteellisia muutoksia lauseissa kuten

Lyhytturkki tosin häntä on hieman tuuheampi.
-> Naaraalla on lyhyt turkki, tosin häntä on hieman tuuheampi.

Hilpeä ja aina valmis liittymään keskusteluihin.
-> Jokitassu on hilpeä ja aina valmis liittymään keskusteluun.

Ulkonäkö ja luonne jäivät hieman lyhyiksi ja niitä tulisi pidentää, jotta se neljä riviä tulisi täyteen :) Voit lähettää lomakkeen tänne uudestaan tehtyäsi korjaukset

- Feli

Nimi: Luna

24.05.2017 23:14
Kissan nimi: Hämärälilja
Sukupuoli: Naaras
Ikä: 38 kk
Klaani: Jokiklaani
Arvo: Soturi

Ulkonäkö: Hämärälilja on vaaleanharmaa, tuuheaturkkinen naaras, jolla on kasvoillaan tummanharmaa naamiokuvio. Myös jalkoihin väri tummuu hieman, ja sopusuhtaisissa tassuissa on terävät, mustat kynnet. Naaras on pienikokoinen ja rakenteeltaan siro, joskin lihaksia löytyy myös. Hämäräliljalla on vahvat ja leveät lavat, ja pitkä sekä elegantti häntä. Hänen silmänsä ovat suuret, mantelinmuotoiset, ja ne omaavat erityisen vaaleanvihreän sävyn joka taittuu tietyssä valossa sinivihreäksi. Kuono ja polkuanturat ovat tummanharmaat.

Luonne: Hämärälilja on viisas ja sosiaalinen kissa, jonka kanssa keskustelu toimii yleensä tilanteessa kuin tilanteessa. Hän ei ujostele uusien tuttavuuksien seurassa, vaan päinvastoin - voisi luulla että Hämäräliljan elämäntavoite olisi saada ainakin sata ystävää! Naaras katselee maailmaa monin tavoin, ja ajattelee usein ennen tekoja, minkä avulla hän välttääkin useat todennäköisesti tukalat tilanteet. Hän on erittäin avoin eri näkökulmille, eikä tuomitse toisia sillä perusteella mihin he uskovat tai minkä he ajattelevat olevan oikein. Hämärälilja on erittäin kilpailullinen, ja tekee arkisistakin asioista pieniä kamppailuja. Häneltä löytyy myös rutkasti rohkeutta, eikä hän missään tapauksessa epäröisi taistella klaaninsa tai ystäviensä puolesta. Hämärälilja uskoo vahvasti Tähtiklaaniin, mutta ei kiellä Pimeyden Metsän olemassaoloa tai vihaa automaattisesti kaikkia siihen uskovia.

Menneisyys: Hämärälilja syntyi Jokiklaaniin lehtikadon aikaan.

Muuta: Hämärälilja on suuri veden ystävä, ja rakastaa uimista.

Taidot:
Lihasvoima 3/5
Puruvoima 2/5
Taisteleminen 4/5
Uiminen 5/5
Kalastus 2/5
Saalistus 3/5
Kestävyys 2/5
Ketteryys 3/5
Nopeus 4/5
Kivunsietokyky 2/5

Kirjatietämyksesi: Soturikissat-saaga, Uusi profetia-saaga, Näkö, Tulitähden tehtävä, Keltahampaan salaisuus, Väärätähden lupaus, Sinitähden tarina

Kirjoitusnäyte: Hämärälilja saapui tyytyväisenä leiriin suussaan kaksi särkeä, jonka hän oli napannut ollessaaan yksinään metsästämässä. Naaras kävi tipauttamassa saaliinsa tuoresaaliskasaan, ja valikoi sitten kasasta itselleen taimenen, sillä hänen mahansa kurisi ikävästi. Hän siirtyi lähelle sotureiden pesää aterioimaan. Aurinko oli juuri laskussa, ja sen viimeiset säteet loistivat yhä kirkkaasti Jokiklaanin leiriin, ja taivas liekehti oranssina. Auringonlasku on päivän kauneinta aikaa, Hämärälilja mietiskeli nauttiessaan taimenta. Viileä tuuli pyyhki naaraan kylkeä hennosti, mutta se sai kylmät väreet kulkemaan hänen nahkansa läpi. Nielaisten viimeisen palasen riistasta, Hämärälilja nousi ja tassutteli sotureiden pesään omalle pedilleen. Sammaleet tuntuivat naaraan alla miellyttävän lämpimiltä, ja hän sulki väsyneesti silmänsä, valmiina nukkumaan hyvät yöunet.

Nimimerkki: Luna

Vastaus:

Hämärälilja hyväksytty c: Tervetuloa mukaan!

- Villapusakka

Nimi: Kiiukka

19.05.2017 20:45
Kissan nimi: Kuurakuono
Sukupuoli: Naaras
Ikä: 35 kuuta
Klaani: Jokiklaani
Arvo: Soturi

Ulkonäkö: Kuurakuonolla on lyhyt turkki. Turkki on laadultaan tiivistä ja päällä on ohut rasvakerros. Turkin väri on harmaa, mutta kuono on aivan vitivalkoinen. Kuurakuonon kulmakarvat ovat myös valkoiset. Päälaella ja selässä on tummempaa karvaa. Naaraan tassuissa on valkoiset "sukat" ja ne ulottuvat melkein polviin. Ruumiinrakenne on solakka ja hän on aika pienikokoinen. Jotkut voivat luulla, että lihaksia tällä naaraalla ei olisikaan. Silloin he erehtyvät. Ei hänellä kuitenkaan mitään isoja lihaksia olekaan. Pienikokoisuudella on hyvät puolensa. Taisteluissa hän voittaa vihollisensa ketteryydellään ja nopeudellaan. Silmät ovat kauniin keltaiset. Kiipeilyn taito on tällä naaraalla erinomainen, koska hänellä on liikavarpaat etu- ja takatassuissa. Yleensä kiipeilyhän on myrskyklaanilaisen hommaa, mutta tämä jokiklaanilainen pitää siitä. Nenä on vaaleanpunainen muutamin mustin täplin. Polkuanturat ovat mustat ja hieman kuluneet. Kuurakuonolla on rinnassa arpi, joka on tullut kynnenjäljistä.

Luonne: Kuurakuono on luonteeltaan hyvin lempeä. Hän myös saattaa lupailla paljon asioita hyväntahtoisuutensa vuoksi. Kuitenkin naaras pyrkii pitämään antamansa lupaukset. Harmaaturkki on myös aina auttamassa muita. Pitkävihaisuutta naaraalla ei usein esiinny, paitsi jos häntä on loukattu tarpeeksi pahasti. Kuurakuono on todella luottavainen. Se saattaakin olla hänen heikkoutensa, koska hän uskoo asioita liian helposti. Hän on myös älykäs ja pohtiikin asioita mielellään päänsä sisällä. Harmaaturkki saattaakin aika usein myös ratkoa muiden ongelmia. Hän ajattelee ennen kuin toimii. Jos vaikka rajarikkeessä, hän kysyy mikä on homman nimi, eikä hyökkää heti kimppuun. Mutta tosi tilanteessa, hän ei epäröi puolustaa klaania henkensä uhalla. Naaras rakastaa kastumista ja uimista. Aina jos on sateinen sää, harmaaturkki on ensimmäisenä iloitsemassa siitä. Etenkin kuumina viherlehden aikoina on kiva pulahtaa uimaan. Jokiklaanilainen uskoo Tähtiklaaniin koko sydämestään. Soturilakia hän noudattaa tunnollisesti.

Menneisyys: Kuurakuono syntyi erakolle ja jokiklaanilaiselle hiirenkorvan aikaan pentueen ainoana pentuna. Hänen isänsä oli erakko ja emo jokiklaanilainen. Naaras syntyi Jokiklaaniin. Hän ei koskaan saanut tietää isästään sen enempää kuin, että hän oli erakko ja sekä hän katosi jäljettömiin. Kuurakuonon kasvaessa hän muistutti aina vain yhä enemmän ja enemmän emoaan. Heillä oli tosi läheinen side. Kuurakuono oli juuri pääsemässä soturiksi, mutta yhtäkkiä hänen emoaan ei kuulunut enää takaisin leiriin. Kului kuita, mutta hänestä ei kuulunut. Kuurakuono oli tosi surullinen, mutta hän päätti ryhdistäytyä. Hän haluaa auttaa muita kuin emonsa. Hän kaipaa edelleen emoansa, mutta ken tietää, ehkä hänet nähdään vielä joku päivä...

Muuta: Kuurakuono rakastaa uimista ja kiipeilemistä. Hän kaipaa emoaan joka ikinen päivä. Naarasta on kiusattu pentuna, koska hän oli pienin ja hänellä on liikavarpaita. Mutta emonsa tuella, hän selvisi siitä. Nyt hän on kaunis ja itsevarma kissa.

Taidot: Lihasvoima: 2/5
Puruvoima: 2/5
Taisteleminen: 3/5
Uiminen: 5/5
Kalastus: 4/5
Saalistus: 4/5
Kestävyys: 3/5
Ketteryys: 4/5
Nopeus: 4/5
Kivunsietokyky: 2/5

Nimimerkki: Kiiukka

Vastaus:

Kuurakuono mukana. Pyytäisin kuitenkin muokkaamaan hieman taitoja [voit laittaa muutoksen tietojen muokkaus-osioon], sillä ne ovat hitusen liian hyvät. Neljän tähden taitoja on nimittäin aika paljon, etenkin kun ei ole yhtäkään yhden tähden taitoa sitä tasapainoittamassa :)

- Villapusakka

Nimi: Hiutale

17.05.2017 17:42
Kissan nimi: Kirkasjuova
Sukupuoli: naaras
Ikä: 44 kuuta
Klaani: Jokiklaani
Arvo: soturi

Ulkonäkö: Kirkasjuova on hyvin vaalean harmaa naaras, jonka turkki on pitkää ja pehmeää. Se menee helposti takkuun, joten jokiklaanilaisen näkee usein nuolevan itseään. Muutenkin hän on ulkonäöstään hyvää huolta pitävä kissa ja sen suhteen hyvin tarkka. Turkissa on pohjaväriä tummempia hopeanharmaita, ohuita raitoja, jotka muodostavat leuan alla pyörteen muotoisen kuvion. Turkin raidat ulottuvat myös naamaan, jossa ne lähtevät harmaan nenänpään kohdalta kaartumaan epäsymmetrisesti silmien yläpuolelle. Juovaturkkisen soturin silmät ovat vaalean lehdenvihreät, ja sijaitsevat melko lähellä toisiaan. Vasen silmä on vähän alempana kuin oikea. Ruumiinrakenteeltaan Kirkasjuova on sopusuhtainen ja solakka mutta kuitenkin lihaksikas; ei mikään rimpula. Suurikokoisella naaraalla on keskikokoiset tassut ja pitkä, paksu häntä. Polkuanturat ovat tummanharmaat, lähes mustat, ja kynnet terävät ja kellertävän läpikuultavat. Jokiklaanilaisen viikset ovat keskivertoa pidemmät. Oikeassa etujalassaan Kirkasjuovalla on pystysuora arpi.

Luonne: Kirkasjuova on yleensä lempeä ja kärsivällinen. Vaikka joku muu ei ymmärtäisikään hänen selittämäänsä asiaa, ei naaras hermostu helposti tai ala tiuskia, vaan yrittää vain neuvoa tarkemmin. Joskus lempeys äityy muiden määräilemiseksi. Siinä hän onkin varsin hyvä, mutta sisimmässään haluaa kaikille parasta ja yrittää olla ystävällinen – vaikkakin väärällä tavalla. Naaras osaa myös pohtia asioita syvällisesti, ja häneltä löytyykin usein idea jonkin ongelman ratkaisuksi. Jos Kirkasjuova ei keksi ratkaisua, hän saattaa pyöritellä ongelmaa päässään vaikka kuinka kauan. Lempeytensä lisäksi jokiklaanilainen on varsin huolehtiva muita klaanitovereitaan kohtaan, ja suhtautuu soturintehtäviinsä vakavasti. Taisteluissa muita klaaneja vastaan tuntuu kaikki ystävällisyys karisseen pois. Silloin jäljelle on jäänyt pelkästään kynnet ja hampaat esillä oleva soturi, joka on valmis vaikka kuolemaan klaaninsa tähden, eikä anna tippaakaan armoa vastustajalleen.

Menneisyys: Koska Kirkasjuova mietiskeli oppilaanakin paljon eri asioita, hän myös väitti vastaan mestarilleen monen monta kertaa. Soturiksi päästyään naaras alkoi kunnioittaa vanhempia klaanitovereitaan enemmän, mutta rahtu uhmakkuutta on edelleen jäljellä. Nuorena oppilaana Kirkasjuova liukastui kalastaessaan kivillä joen rannassa, ja siitä on tullut hänen etujalassaan oleva arpi. Tapauksen jälkeen juovaturkkinen on ollut erityisen varovainen kivillä kiipeillessään.

Muuta: Pitkän turkkinsa vuoksi Kirkasjuova inhoaa sadetta. Märkänä turkki nimittäin painaa todella paljon.

Taidot:
Lihasvoima 3/5
Puruvoima 2/5
Taisteleminen 4/5
Uiminen 3/5
Kalastus 3/5
Saalistus 2/5
Kestävyys 2/5
Ketteryys 3/5
Nopeus 4/5
Kivunsietokyky 3/5

Kirjatietämyksesi: -

Kirjoitusnäyte: -

Nimimerkki: Hiutale

Vastaus:

Kirkasjuova hyväksytty. Suosittelisin kuitenkin muokkaamaan sen, että Kirkasjuova inhoaa sadetta turkin kastumisen takia. Se kun on jokiklaanilainen, niin turkin kastuminen on arkipäivää, itse leiristä kun ei edes pääse ulos kastumatta :) Lisäksi Jokiklaanin kissoilla on turkkinsa pinnalla jonkinsortin rasvakerros, joka estää kosteuden pääsemisen pohjakarvaan ja jonka ansiosta he kuivuvat melko nopeasti~

- Villapusakka

Nimi: Kiiukka

13.05.2017 22:32
Kissan nimi: Kaarnakynsi
Sukupuoli: Kolli
Ikä: 41 kuuta
Klaani: Varjoklaani
Arvo: Soturi

Ulkonäkö: Kaarnakasvolla on puolipitkä turkki. Turkki on laadultaan hyvin paksua ja tiheää. Turkin väri on ruskea, jossa on tummempia juovia ympäri kehoa. Juovat paksunevat häntään mennessä. Hän tykkää aurinkoisella säällä oleskella varjossa, koska turkki on niin paksu. Kaarnakynnen rinnassa on vivahde valkoista. Hän sulautuu turkkinsa avulla kuin varjo yöhön. Kollin ruuminrakenne on hyvin lihaksikas ja voimakkaan näköinen. Hän omaa myös leveät lavat. Kaarnakynsi usein taisteluissa kukistaa vihollisensa painamalla hänet maata vasten raa'alla voimalla. Hänellä on myös epätavallisen pitkät etukynnet sekä tassut ovat tavallista leveämmät. Silmät ovat meripihkan väriset. Pää on pyöreähkö, mutta korvat ovat leveät ja suuret. Nenä on tummanharmaa. Kollilla on myös uskomattoman leveä kita, jota koristaa rivi valkeita ja teräviä hampaita. Viikset ovat valkeat.

Hänen oikeassa korvassaan on lovi. Myös juuri hänen vasemman silmän yläpuolella menne pitkä ja ohut arpi. Vaikka arpi on ohut se on selvästi näkyvissä. Oikeassa takajalassa on arpi, joka alkaa reidestä ja päättyy tassuun. Kuonossa on aika paljon vanhoja arpia sekä muutama uusikin.

Luonne: Kaarnakynsi halusi pennusta asti, että hänestä tulisi kunnioitettu soturi. Soturi hänestä tulikin, mutta kunniasta hän ei tiedä. Kolli on luotettava varjoklaanilainen. Kaarnakynteen on hyvin vaikeaa tutustua. Eikä moni häneen haluakaan, koska hänellä on paljon arpia ja synkkä menneisyys. Kollilla ei ole ketään läheistä ystävää, eikä perheen jäseniä. Juovaturkilla on aina sama tyynen arvokas ilme kasvoillaan. Joten häntä voisi kuvailla kunnon kivikasvoksi. Hän on hyvin kunnianhimoinen sekä uskollinen klaanilleen. Kolli arvostaa yli kaiken puhdasverisyyttä. Hän ei epäröi tappaa vihollistaan klaanin hyväksi. Jos joku tuntematon on astunut tassullaankaan Varjoklaanin reviirille, se saa kunnon löylytyksen sekä arvet mukaansa. Taisteluissa Kaarnakynsi on aggressiivisen vaarallinen. Kuitenkin hän noudattaa soturilakia ja uskoo tähtiklaaniin - tai ainakin uskoo noudattavansa. Aina Hopeahännän aikaan, hän katselee taivaalle ja uskoo näkevänsä vanhempansa siellä sekä hänen siskonsa. Hän voi tehdä äkkipikaisia päätöksiä, mutta vain klaanin hyväksi. Joskus ne äkkipikaiset päätökset voivat olla kohtalokkaita, mutta siitä sitten enemmän rooleissa.

Menneisyys: Kaarnakynsi synty kahdelle varjoklaanilaiselle siskonsa kanssa lehtikadon aikana. Silloin hän oli vain pieni juovikas pentu. Heidän emonsa menehtyi veren vuotoon. Heidän isänsä oli surun murtama, mutta päätti kasvattaa pienokaiset yksin - tosin sijaisemo imetti heitä siihen asti kunnes he olivat valmiita poistumaan pentutarhasta. Heidän isänsä vei pennut ensimmäiselle tutkimusretkelle metsään. He olivat ihmetystä täynnä. Tuolloin Kaarnapentu yritti siskonsa Nokipennun kanssa saalistaa pientä oravaa. Se tuli olemaan kohtalokasta. Pusikosta syöksyi suuri ja leveä lapainen luopio. Se ärisi ja murisi kaksikolle. Juuri kun se oli tappamassa heidät, pentujen isä syöksyy sen kimppuun. Pennut vain katsovat jähmettyneinä isää ja luopiota. Lentää vain karvatuppoja ja verta. Kaikki puut ja pensaat sekä myös pennut itse olivat aivan veressä. Heidän isänsä käski pentuja menemään takaisin leiriin. Kaarnapentu oli lähdössä, mutta Nokipentu pysyi vain paikoillaan. Kolli hoputti siskoaan, mutta hän ei tullut. Heidän isänsä oli aivan raadeltu ja piakkoin myös hänen siskonsa oli poissa. Luopio näytti nauttivan tästä täysin siemauksin. Kaarnapentu ehti pensaikkoon piiloon. Hän ei ikinä unohda luopion ilmettä. Se vain lähti. Luopio oli poissa - aivan kuin maa olisi nielaissut sen. Kaarnapentu suri isänsä ja siskonsa vieressä koko illan. Lopulta hän lähti hoiperrellen kohti leiriä. Siellä hän sai paljon ihmetteleviä ja järkytystä täynnä olevia katseita. Sijaisemo otti hänet hoiviinsa. Kaarnapentu oli pian jo oppilasikäinen. Hänessä huomattiin emonsa juovikas turkki sekä isänsä luonteenpiirteitä. Kollin isä ei ollut aggressiivinen vaan hyvin lempeä. Kaikki uskoivat että Kaarnapennun sisällä napasahti sen verilöylyn jälkeen. Hänessä on vain enää hippunen lempeyttä jäljellä - jos sitäkään.

Muuta: Kaarnakynsi inhoaa erakoita, kotikisuja ja eritoten luopioita. Myös toisesta klaanista olevia kissoja hän ei voi sietää. Hänen tähtäimessään on päästä varapäälliköksi sekä olla kunnioitettu soturi. Kolli haluaa että hänen nimensä jää historiaan.

Taidot: Lihasvoima: 4/5
Puruvoima: 4/5
Taisteleminen: 5/5
Saalistus: 3/5
Kestävyys: 3/5
Ketteryys: 2/5
Nopeus: 2/5
Kivunsietokyky: 2/5

Nimimerkki: Kiiukka

Vastaus:

Kaarnakynsi hyväksytty~ Mietin kuitenkin tuota mainintaa Nokipennusta, niiden kissojen nimiä jotka ei ole ollut mukana pelissä kun ei tavata nimetä. Taidan siitä huolimatta antaa sen olla, koska kyseessä on vain pentunimi ^^

- Villapusakka

Nimi: MelanieMoon

13.05.2017 11:37
Kissan nimi: Leoparditassu

Sukupuoli: naaras

Ikä: 6 kuuta

Klaani: Tuuliklaani

Arvo: soturioppilas

Ulkonäkö: Leoparditassun turkki on väriltään vaalean kellertävää. Turkissa on leopardin pilkkuja muistuttavia täpliä, joista Leoparditassun nimikin tulee. Turkki on sileää ja lyhyttä, ja suht paksua. Leoparditassun häntä on tuuhea ja pitkä, jossa on myös täpliä. Naaraan silmät ovat vaaleansiniset, ja kauniit. Leoparditassun korvat ovat suht isot ja leveät, ja ne ovat ruskeat. Naaraan ruumiinrakenne on hoikka ja solakka, joten hän on ketterä. Leoparditassun kynnet ovat pitkät ja terävät, samoin hampaatkin. Hänen viiksensä ovat vaaleat ja pitkät.

Luonne: Leoparditassu on utelias ja seikkailunhaluinen. Hän on myös itsepäinen ja sinnikäs, eikä luovuta helpolla. Sillä jos Leoparditassu jotain haluaa, hän aikoo myös saavuttaa sen. Hän suuttuu myös aika helposti, ja voi olla hyvin äkkipikainen. Naaras voi olla joskus pitkävihainen ja joskus taas päinvastoin, riippuen tilanteesta. Leoparditassu haluaa myös yleensä ratkaista jotkut asiat tappelemalla, ja voi olla kostonhimoinen. Hän suhtautuu usein uusiin kissoihin epäileväisesti, ja voi olla vähän ilkeä. Mutta naaraalta löytyy kuitenkin sisimmästään lempeämpi ja ystävällisempi puoli, jonka hän paljastaa vain tosiystäville. Päältä päin Leoparditassusta voi saada ilkeän ja ärsyttävän kuvan, mutta näin ei aina ole.

Menneisyys: Leoparditassu syntyi lehtisateen aikaan, ja on klaanisyntyinen. Hänen isänsä jäi kuitenkin hirviön alle, ja emo kuoli viheryskään.

Muuta: Leoparditassu haluaisi tulevaisuudessa sitten kumppanin ja pentuja.

Kirjatietämys: Omistan ensimmäisen ja kuudennen osan, ja olen lukenut ne. Olen myös lukenut satunnaisesti muita osia.

Kirjoitusnäyte: Istuin puisen aidan päällä, katsoen metsään. Nenääni leijailivat erilaiset tuoksut, jotka ikäänkuin kutsuivat minua luokseen. Nielaisin, ja käänsin päätä kaksijalkalan suuntaan. Mikäli aikoisin hypätä aidan toiselle puolelle, en välttämättä palaisi takaisin elossa. Huokaisin, ja mietin hetken. Sitten loikkasin ketterästi aidalta alas, tuntien tassuissani viileän mutta pehmeän nurmikon. Se oli pidempää kuin kaksijalkojen nurmi, mietin. Tassuttelin syvemmälle metsään, ihmetellen kaikkia tuoksuja ja hajuja mitä tulvivat nenääni. Pieni kyynel valui poskeani pitkin, kun ajattelin perhettäni. Sitten tajusin, että kuulun metsään, en kaksijalkojen syöttämäksi. Aloin juosta kovaa, sillä jokin metsässä sai minut villiksi. Aidoksi ja vapaaksi villikissaksi.

Nimimerkki: MelanieMoon

Vastaus:

Hyvä hakemus, mutta valitettavasti yksi avainsana puuttui. Luethan siis pelaaminen-osion vielä huolella läpi ja lähetät liittymiskysymykset uudestaan puuttuneen avainsanan kera :) Kun olet sen tehnyt, ilmoitathan siitä vieraskirjaan tai chattiin, jotta tiedän katsoa sen.

Muistathan myös, että Kuoleman varjoissa hahmolla kirjoitetaan hän/se-muodossa (tuota kirjoitusnäytettä ajatellen vain, vaikka eihän sen kirjoittamista minä-muodossa missään kielletäkään.) ^^

- Villapusakka

Nimi: Kanapulla

09.05.2017 19:13
Kissan nimi: Valopilkku

Sukupuoli: Naaras

Ikä: 72 kuuta

Klaani: Myrskyklaani

Ulkonäkö: Valopilkku on kullanruskea naaras, jonka otsassa on valkea pilkku. Rakenteeltaan naaras on keskikokoinen ja aavistuksen verran siro kissa. Turkki on lyhyttä ja pehmeää. Auringon ja kuun valossa turkki hohtaa kauniisti. Silmät ovat kirkkaan vihreät ja pyöreät. Valopilkulla on pitkä ja ohut häntä, jonka päässä on kaksi mustaa raitaa. Hänellä on valkea vatsa ja rinta. Valopilkun vasemmassa korvassa on pieni lovi ja oikean silmän yli kulkee ohut ja pitkä arpi. Valopilkulla on vaaleanpunaiset polkuanturat, lukuunottamatta vasenta takatassua, jonka polkuanturat ovat mustat. Hänellä on todella tervät hampaat, mutta kynnet ovat helposti katkeavaa ja hiukan pehmeää materiaalia. Koska Valopilkku on syntynyt kotikisuna, niin hänen oikeassa korvassaan on tatuointi (Nykyään kissat useinmiten sirutetaan, mutta ennen korvaan laitettiin tatuointi.) tatuointi ei kuitenkaan näy karvapeitteen alta.

Luonne: Valopilkku on oikea draamakuningatar. Jos draamaa ei ole niin hän kyllä järjestää sitä. Naaras on todella äkkipikainen ja pitkävihainen kissa. Valopilkku on turhamainen naaras, jolle ei kelpaa ihan kuka tahansa kolli, vaan hän vaatii kollilta komeaa ulkonäköä ja saavutuksia. Itseään nuorempia kissoja kohtaan Valopilkku on todella ankara ja hänen suosiotaan on todella vaikea saada. Hän jakaa kehuja todella harvoin, mutta kiinnittää todella hyvin huomiota virheisiin ja sanoo sen mielellään ääneen. Hän on kuitenkin uskollinen soturi joka suojelee klaaniaan viimeiseen hengenvetoonsa astin. Sisimmässään Valopilkku on kuitenkin todella lempeä ja ystävällinen kissa, mutta se pitää ensin vain löytää hänestä, sillä naaras näyttää nämä puolet itsestään vain läheisimmille kissoille.

Menneisyys: Syntyi kotikisuna, mutta karkasi hyvin nuorena ja eli muutaman kuun erakon elämää, kunnes hän päätyi klaaniin. Valopilkku liittyi kuitenkin klaaniin sen verran vanhana, että hän joutui olemaan oppilaana 18 kuun ikäiseksi astin.

Muuta: Toivoo löytävänsä sen komean kumppanin ja saavuttavansa mainetta.

Taidot:
Lihasvoima: 2/5
Puruvoima: 4/5
Taisteleminen: 3/5
Saalistus: 5/5
Kestävyys: 2/5
Ketteryys: 4/5
Nopeus: 2/5
Kivunsietokyky: 2/5

Kirjoitusnäyte: Kullanruskea naaras istui puunjuurelle sukiakseen turkkiaan. Hän nautti aina yhtä suuresti, siitä kuinka hänen turkkinsa kiilsi pesun jälkeen kauniisti. Erityisesti nyt Valopilkun olisi tärkeää huolehtia ulkonäöstään, sillä klaanissa oli tällä hetkellä monia komeita ja vapaita kolleja. Aurinko loisti puiden latvuston läpi luoden maahan pieniä pilkkuja. Moni oli aina kuvitellut, että Valopilkku olisi saannut nimensä otsassa olevasta pilkusta, mutta näin ei ollut. Naaras hymyili muistaessaan, miten hän oli kotikisuna jahdannut valopilkkuja, joita aurinko loi maahan loistamalla lehvästön läpi. Silloin hänen emonsa antanut Valopilkulle hänen nimensä. Tuuli puhalsi ja toi mukanaan vienon sateen hajun. Valopilkun olisi palattava leiriin, ennen kuin sade tärvelisi hänen pesutuloksensa.

Kirjatietämys: Kaikki Erin Hunterit, lukuunottamatta paria erikoisseikkailua.

Nimimerkki: Kanapulla

Vastaus:

Hyväksytty~ Tervetuloa mukaan! c:

- Villapusakka

©2017 Kuoleman varjot ᴿᴾᴳ - suntuubi.com