Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Ilmoitukset


Kaikki tärkeät asiat ja päivitykset ilmoitetaan aina tänne. On siis suositeltavaa, että tarkistat tämän paikan usein uusien ilmoituksien varalta.


 

Takaisin ylös

 1  2  3  4  5  6  7  >
Pääsiäismunat löydetty! ||
17.04.2017 13:32 | Villapusakka

Eilen oli viimeinen päivä etsiä sivuille piilotettuja pääsiäismunia. Kiitos kaikille osallistuneille! Listaan alapuolelle kaikkien munien olinpaikat, jotta voitte halutessanne ne katsoa:

○ Pääsiäsimuna 1 - etusivu, äänestä ropelistalla-bannerin vieressä
○ Pääsiäismuna 2 - mainokset, otsikon vieressä
○ Pääsiäismuna 3 - juorut, vasen alakulma
○ Pääsiäismuna 4 - ikääntymisnurkka, tekstin seassa
○ Pääsiäismuna 5 - kissoista ja klaaniesta, ravinto ja saalistaminen, lintujen saalistaminen
○ Pääsiäismuna 6 - kirjoittaminen, puhe, pilkku
○ Pääsiäismuna 7 - liity, mallihakemus, ulkonäkö
○ Pääsiäismuna 8 - hahmosta, ikääntyminen
○ Pääsiäismuna 9 - kissat, kuolleet, muut
○ Pääsiäismuna 10 - kissat, Ruskatähti, tapahtunutta

Koska halusin järjestää jotakin pientä palkintoa tapahtuman kunniaksi, suoritin niiden pelaajien kesken, jotka löysivät kaikki pääsiäismunat, arvonnan kotitekoisella vedetään-nimi-hatusta-menetelmällä. Vedin hatusta kolme nimeä, jotka saavat minun ja Zaagan piirtäminä haluamastaan hahmostaan kuvan, jonka voi sitten halutessaan lisätä kissan sivuille. Ensimmäinen nimi, joka hatusta putkahti, saa minun piirtämän kuvan kissastaan. Loput kaksi sitten saa kuvat Zaagan piirtäminä ^^

Arvonnan onnekkaat ovat:

1. Kiiukka
2. Herppa
3. Sibeemi

Onneksi olkoon! Ilmoittakaahan tämän postauksen kommentteihin kenet haluat piirrettäväksi, niin voimme alkaa työstämään kuvia silloin kun kerkeämme c:


 - Villapusakka | Kommentit (2)KommentoiErotusuhka päättyy ||
17.04.2017 12:51 | Villapusakka

Valitettavasti kukaan erotusuhkaan joutuneista ei ilmaantunut paikalle. Siispä Snapsi, Suffeli ja Varjo joudutaan poistamaan listoilta hahmoineen. Jos jollakin alla olevista hahmoista oli joitakin yhteyksiä sinun kissoihisi, ne mainitaan kadonneena, todennäköisesti susien nappaamana.

- Valosydän (Snapsi)
- Shira, Sumutassu ja Kuutamotassu (Suffeli)
- Haukkasiipi, Pakkastassu, Hämärätoive, Julié, Tunturikorppi ja Tuhkalintu (Varjo)


 - Villapusakka | KommentoiPääsiäismunajahti ||
14.04.2017 12:05 | Villapusakka

Pääsiäismunia on piilotettu ympäri sivuja, löydätkö sinä ne kaikki?


Pienimuotoista tapahtumaa tosiaan, nimittäin pääsiäismunajahtia! Eri puolille sivuja on piilotettu yhteensä kymmenen pääsiäismunaa, ja sinun tehtäväsi on löytää ne kaikki. Löytäneille on ehkäpä luvassa jotakin palkintoa, ken tietää?

Löydettyäsi yhden tai useamman piilotetun pääsiäismunan, tehtävänäsi on ilmoittaa tämän postauksen kommentteihin sivu ja paikka, josta sen - tai vaihtoehtoisesti ne - löysit. Muista kuitenkin laittaa viestisi yksityiseksi, muuten joudun poistamaan vastaukseksi.

Esimerkki:

Pääsiäismuna 1: paikka x, kohta x.
Pääsiäismuna 2: paikka y, kohta y.

Tapahtuma kestää koko viikonlopun [14.4 - 16.4]. Hauskaa jahtia! ^^


( Päivitetty: 14.04.2017 12:14 )

 - Villapusakka | Kommentit (12)KommentoiAika juoruilun! ||
12.04.2017 19:59 | Villapusakka

Uusi uudistus saatu viimeinkin uunista ulos! Kehittelinpä siis Juorut peliin hieman lisämaustetta tuomaan~

Tähän ilmoitukseen minulla ei ole paljoakaan kirjoitettavaa, sillä lähestulkoon kaikki tarpeellinen löytyy ylläolevasta linkistä. Mutta kuten jo mainittu, juorujen ideana on tuoda peliin mukaan jotakin uutta ja erilaista. Hahmot voivat siis tästedes levitellä erilaisia juoruja, positiivisia tai negatiivisia sellaisia, myös vähän toisenlaisella tavalla kuin ennen. Peli-osioon on lisätty niin sanottu juorukaruselli, johon lisäillään juuri näitä hahmojen liikkeelle pistämiä huhuja sun muita sellaisia (toivottavasti toimii myös teillä ongelmitta!). Sen yläpuolella olevan otsikon vieressä näette "◹"-merkin, jota painamalla pääsette lukemaan muita juoruja ja ohjeita niiden pistämiselle. Käykäähän siis tutkiskelemassa!

Ja kuten aina näiden uudistusten myötä, kertokaa ihmeessä jos joitakin ongelmia ilmenee tai keksitte esimerkiksi parannusehdotuksia! Niitä sekä myös kysymyksiä aiheeseen liittyen otetaan mieluusti vastaan, tämä kun on vielä uusi asia ylläpidollekin. Joka tapauksessa, toivottavasti pidätte! :)


 - Villapusakka | KommentoiErotusuhka ||
09.04.2017 16:46 | Villapusakka

Viimeisimmästä erotusuhasta on jo jonkin verran aikaa, joten taitaa olla aika järjestää uusi – pelaajalistallamme kun pyörii muutama epäaktiivinen. Valitettavasti tällä kertaa uhan alle päätyvät seuraavat pelaajat:

– Snapsi (Valosydän)
– Suffeli (Shira, Sumutassu, Kuutamotassu)
– Varjo (Haukkasiipi, Pakkastassu, Hämärätoive, Julié, Tunturikorppi, Tuhkalintu)

Mainituilla on 16.4 asti aikaa ilmestyä paikalle ja kirjoittaa kissoillaan. Muussa tapauksessa joudun poistamaan heidät sekä heidän hahmonsa listoilta.


 - Villapusakka | Kommentoi
 1  2  3  4  5  6  7  >RSS

©2017 Kuoleman varjot ᴿᴾᴳ - suntuubi.com