Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Ilmoitukset


Kaikki tärkeät asiat ja päivitykset ilmoitetaan aina tänne. On siis suositeltavaa, että tarkistat tämän paikan usein uusien ilmoituksien varalta.

______________________________________________


 

Takaisin ylös

 1  2  3  4  5  6  7  >
Myöhäinen
18.04.2018 16:51 | Villapusakka

Tämä postaus tulee nyt huomattavasti jälessä, pahoittelut siitä... Mennään siis pikimmiten asiaan!

Erotusuhka päättyi

Meneillään ollut erotusuhka päättyi *köh* jo muutama viikko sitten. Joka tapauksessa, vain yksi uhan alla olleista ilmestyi paikalle roolimaan, joten joudun harmikseni ilmoittamaan, että poistoon meneviä pelaajia ja hahmoja löytynee. Nämä kyseiset pelaajat ovat nimeltään Amalia, Celestia, Kajo, Mio, Qiss ja Ruusunlehti. Siispä joudun poistamaan heidät sekä heidän hahmonsa listoilta. Mikäli alla näkyvillä hahmoilla oli joitakin yhteyksiä pelissä oleviin kissoihin, mainitaan ne kadonneina, oletetusti susien hampaisiin jääneinä.

Hahmot, jotka poistettiin:

Kastetassu [Tuuliklaani]
Tillitassu [Tuuliklaani]
Hämysydän [Varjoklaani]
Eräyö [Varjoklaani]
Ruostekukka [Varjoklaani]
Savutassu [Jokiklaani]

Maaliskuun pelaaja

Julistan nyt myös maaliskuun pelaajan, vaikkakin nyt näin jälkikäteen (pahoittelut uudemman kerran!). Koska nyt mennään jo huhtikuun puoltaväliä, tulee uuden kuukauden pelaaja-tittelin saaneen nimi komeilemaan etusivulla aina toukokuun loppuun asti. Sama pätee uusiin haasteisiin (jotka muuten löytyvät nyt täältä!), eli poikkeuksellisesti teillä on nyt ylimääräinen puolikas kuukausi aikaa voittaa toukokuun titteli itsellenne! :)

Maaliskuun pelaaja on...

Untuva!

Paljon onnea kuukauden pelaaja-tittelistä, ja erityisen paljon kiitoksia aktiivisuudestasi! ♥ Anteeksi että tämä tuli näin myöhässä - otahan siis tästä extrapaljon lämpimiä haleja itsellesi :¨)


 - Villapusakka | KommentoiUusi erotusuhka, valitettavasti...
14.03.2018 16:57 | Villapusakka

Uuden erotusuhan aika koittaa jälleen, vaikken tätä mitenkään mielelläni tee. Joka tapauksessa, listoilla on pyörinyt muutamia epäaktiivisia pelaajia, joista osaa ei ole enää pitkään aikaan näkynyt tai sitten heiltä ei ole tullut yhtäkään roolia hyväksymisen jälkeen. Kyseisillä pelaajilla on 25.3 asti aikaa ilmestyä paikalle ja roolia hahmoillaan, muussa tapauksessa joudun valitettavasti poistamaan heidät sekä heidän kissansa listoilta!

Erotusuhan alle joutuneet ovat:

Aino [Laventelitassu]
Amalia [Kastetassu]
Celestia [Savutassu]
Kajo [Hämysydän]
Mio [Tillitassu]
Qiss [Eräyö]
Ruusunlehti [Ruostekukka]

Jos joku teistä tietää mistä saada yllämainittuihin pelaajiin yhteyden, käykää ihmeessä vinkkaamassa heille meneillään olevasta erotusuhasta!


 - Villapusakka | KommentoiHelmikuun pelaaja ja kaksi kokousta
01.03.2018 12:45 | Villapusakka

Kuukauden pelaaja

Maaliskuun ensimmäinen päivä ja helmikuu ohi - on siis kuukauden pelaajan valitsemisen aika! Ennen kuin mennään sen paljastamiseen, tahdon kiittää teitä jokaista aktiivisuudestanne, vaikka näihin aikoihin löytyykin ties minkälaisia kiireitä koulujen sun muiden sellaistan kanssa. Kiitos siis, jatkakaa samaan malliin! ♥

Viime kuun kilpailu kuukauden pelaaja-tittelistä oli kovaa kahden pelaajan välillä, mutta kyllä se tämänkertainen voittaja sieltä kuitenkin löytyi! Maaliskuun haasteet on nyt myös julkaistu [*klik*], joskin vain toinen niistä vaihtui, sillä toista ei vielä yksikään ole kerennyt suorittamaan~

Helmikuun pelaajamme on...

Sibe!

Jo kolmannen kerran Sibe haalii tittelin itselleen, upeaa etten sanoisi! Paljon onnea siis sinulle ja oikein paljon kiitoksia aktiivisuudestasi! ♥ Otahan tästä haleja itsellesi~ :'3
 

Parantajien ja päälliköiden kokoukset

Pelissä eletään nyt myös 15. päivää, mikä tarkoittanee sitä, että on puolikuu ja parantajien kokousta vietetään Kuukivellä. Olkaahan siis parantajien ja parantajaoppilaiden pelaajat valmistautuneita! Felihän, joka pelaa Varjoklaanin Tähtipurolla, on tällä hetkellä tauolla, mutta on sanonut kenties pystyvänsä pelaamaan tämänkaltaiset tärkeät pelit siitä huolimatta - tarkistan kuitenkin vielä asian, muussa tapauksessa Tähtipuroa liikutellaan muiden hittaamana. Kuukivellä parantajien on tarkoitus kysellä Tähtiklaanilta neuvoja klaanien susiongelmaan liittyen - minkälaisia neuvoja sieltä sitten tulee vai tuleeko ollenkaan, se on täysin teidän päätettävissänne! ;)

Tänä pelin samana päivänä, auringonlaskun aikaan Nelipuilla, pidetään myös epätavallinen päälliköiden välinen kokous! Sinne jokainen päällikkö ottaa klaanistaan mukaansa yhden kokeneen, tai muuten vain sellaisen soturin, jonka uskoo olevan hyvä tehtävään [varapäälliköt jäävät leiriä vahtimaan]. Kokouksen ideana on miettiä tosissaan, mitä tehdä metsän susiongelmalle - hyökkäys, mahdolliset strategiat, muut vaihtoehdot? Joten päälliköiden pelaajat, olkaa siis valmistautuneita! Hiutale on sanonut pystyvänsä hoitamaan Punatähden osuudet, joten näin saamme myös Jokiklaanin päällikön ajatukset ja muut mietteet paremmin mukaan.

Mikäli sinulta löytyisi sopiva hahmoehdokas päällikön seuraksi kokoukseen, ilmoitathan siitä alas kommentteihin! Kyseisen hahmon olisi hyvä olla järkevä, ei kovin nuori, ja sellainen, joka omaa ainakin jokseenkin hyvän maineen klaaninsa keskuudessa. Sellainen, jonka päällikkö voisi mielestäsi valita hyvin tehtävään - ei siis pahasuista tai vaikka huonon maineen omaavaa kissaa.

Kun pelissä on ilta, olisi sekä parantajien, päälliköiden sekä mukana olevien sotureiden hyvä olla jo matkalla! Tavoitteena olisi, että kaikki kulkisivat samaa matkaa leiristä Nelipuille, jonka jälkeen parantajat ja heidän mahdolliset oppilaansa jatkavat yhdessä matkaansa Emonsuulle. Jos tämä ei kuitenkaan onnistu esimerkiksi jonkun pelaajan menojen takia tms, ei se haittaa. Yritetään muutenkin pitää matkaroolit pelissä mahdollisimman helppoina ja nopeina pelata, jotta pysytään aikataulussa eikä peli venyisi ikuisuuksiin - matkan sekä vuorojen mahdolliset skippaukset, autohittaamiset tarpeen vaatiessa sun muut sellaiset kannattaa pitää mielessä! Ja ennen kaikkea tärkeää on, että infoaa ajoissa muille pelaajille, jos omien vuorojen vastaamisen kanssa tulee joitakin ongelmia! Alustavana päivämääränä näiden pelien aloittamiselle on 23.3, mutta jos koetaan tarpeelliseksi, sitä voidaan muuttaa sitten suuntaan tai toiseen.


( Päivitetty: 01.03.2018 14:20 )

 - Villapusakka | Kommentit (4)KommentoiSalaystävät
27.02.2018 19:26 | Villapusakka

Salaystävä-tapahtuma on tältä erää päättynyt, joten nyt sitten olisi sen hetken aika, jolloin jokainen saa oman salaystävänsä selville! Ensin tahdon kuitenkin kiittää kaikkia osallistuneita, aivan ihania lahjoja saitte myös toisillenne aikaan Toivottavasti tapahtuma oli teillekin mieluisa!

Alapuolelta löydätte jokaisen oman salaystävän ja sen, jonka kyseinen henkilö oli toiselle tehnyt. Kuvat löytyvät kuitenkin linkin takaa, sillä niiden lataaminen sivuille veisi liian paljon sivutilaa.

~ ~ ~ ~ ~ ~

Sibe —

Sibe, sinun salaystäväsi oli Wyrd! Hänen tekemänsä lahja sinulle on kuva, jonka näet täältä.

Hiutale —

Hiutale, sinun salaystäväsi oli Sibeemi! Hänen lahjansa sinulle on tämä runo:

Hiutaleet
 
Valkean enkelin tanssi
Alkaa raukeasti
Hiutaleiden eleganssi
Askel kerrallaan prameasti
On alkanut jälleen jään valssi
 
Voi kuinka olikaan sattumaa
Että näin kaunista hahtuvaa
Sattui kuningatar talven luovuttamaan
Tyttärensä maahan pudottamaan
 
Yksi askel kerrallaan
Jokainen omalla tavallaan
Laskeutuu alle taivaankannen
Siellä suunnalla nähden
Metsän Kuoleman Varjojen
Kirkkaan juovan saattelemana
Päälle Unikon ja Katajan laskeutuneena
 
Kauaa kestä ei lehtikadon aika
Raukeaa taas kuuran taika
Kun auringon säde maan valaisee
Lämmön ja Loimun tuo
Ja roudan kahlitsee
Pieni hiutale jää odottamaan
Kunnes routa vuorostaan
Peittää jälleen kauniin maan
Ja Hiutale pääsee taas loistamaan
Varjot kuoleman karkoittamaan

Zaaga —

Zaaga, sinun salaystäväsi oli Helmi-Netta! Hänen lahjansa sinulle on kuva, jonka näet täältä.

Kiara —

Kiara, sinun salaystäväsi oli Aura! Hänen lahjansa sinulle on kuva, jonka löydät täältä.

Helmi-Netta —

Helmi, sinun salaystäväsi oli Sibe! Lahja häneltä sinulle on tämä runo:

” Voi ystävä kultainen, saanko sulle mä lähettää halauksen?
Etenkin silloin, kun itkuun painat pääs, murheellisna
tai sitten, kun iloitset, sydän onnea täynnä.

Voi ystävä, et kai luule olevasi yksinään?
Sulle aina löytyy seuraa, et yksin jää.
Lohtua, rakkautta, rauhaa ja naurua sulle tarjoilee joukko ihmisiä,
jotka susta välittää niin paljon, pitää sua ihmeenään.

Sä olet tärkeä. Mulle ja monelle.
Se auttanee, jo pikkuisen.

Elämä aukeaa, vielä onnen tuo,
usko pois vaan.
Joskus ei sydäntä paina murheet, voi pelkän ilon saavuttaa.

Koita siipiäsi, anna itsellesi armoa.
Perhosen lailla saat liitää.

Voi ystävä, kiitos, että olet tässä. ”

Aura —

Aura, sinun salaystäväsi oli Hiutale! Hänen lahjansa sinulle on kuva, joka näet täältä.

Sibeemi —

Sibeemi, sinun salaystäväsi oli Zaaga! Lahja häneltä sinulle on kuva, jonka näet täältä.

Wyrd —

Wyrd, sinun salaystäväsi oli Kiara! Hänen tekemänsä lahja sinulle on kuva, jonka pääset näkemään täältä.


~ ~ ~ ~ ~ ~

Kertokaahan, mitä mieltä olitte tapahtumasta? Haluatteko tällaisen järjestettävän kenties joskus muulloinkin?


( Päivitetty: 27.02.2018 20:35 )

 - Villapusakka | Kommentit (3)KommentoiSalaystävä 2018 ❤
11.02.2018 17:07 | Villapusakka

Ystävänpäivä lähestyy, joten Kuoleman varjoissa koittaa Salaystävän aika! Tällaista ei ole ennen meillä järjestetty, joten olen asiasta tosi innoissani – toivottavasti tekin!

Salaystävässä kaikki halukkaat pelaajat ilmoittautuvat mukaan kirjoittamalla tämän postauksen kommentteihin, jonka jälkeen saa arpomalla itselleen kohdehenkilön, jolle sitten tekee niin kutsutun lahjan. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi runoa tai muunkaltaista tekstiä, kirjettä tai piirustusta, mitä vain mistä ropekaverisi voisi tulla iloiselle mielelle – vain mielikuvitus on tässä rajana! Tapahtuman nimen mukaisesti kohdehenkilösi ei tiedä kuka on juuri hänen salainen ystävänsä, ennen kuin lahjat sitten lopulta jaetaan. Osallistumisaika on sulkeutunut ja jokaisen salaystävä on arvottu!

Olen kiinnostunut, kuinka toimin?

1. Kirjoita tämän postauksen kommentteihin yksityisellä viestillä haluavasi mukaan. Ilmoita samassa viestissä jokin paikka, missä voin saada sinuun yhteyden (esimerkiksi Kik, sähköposti tms.). Sen kautta saat tietoosi oman kohdehenkilösi, ja palautat lahjasi sen ollessa valmis.

2. Jokaisen osallistujan salaystävät arvotaan 14.2, ystävänpäivänä. Tällöin voit alkaa työstämään lahjaasi (toki aikaisemminkin saa, jos idea vain löytyy!)

3. Kun lahjasi on valmis, lähetät sen minulle samaa kautta missä sinulle kerrottiin oma kohdehenkilösi, jos se vain on mitenkään mahdollista. Deadline lahjan palauttamiselle on sunnuntaina 25.2 ja sen on oltava minulla viimeistään ennen kuin kello lyö 24.00!

Toivottavasti kiinnostuit! Mikäli päätät osallistua, huolehdithan kuitenkin, että palautat lahjasi minulle ennen ajan umpeutumista – toisesta pelaajasta ei nimittäin varmasti tunnu kivalta, mikäli ei saakaan mitään salaystävältään, vai mitä?

Jos tämä postaus herätti sinussa lisäkysymyksiä ja tahdot tarkennusta johonkin asiaan, sen kun vetäiset minua hihasta! Selitän mieluusti tarkemmin, mikäli joku kokee sen tarpeelliseksi. :)


( Päivitetty: 27.02.2018 19:26 )

 - Villapusakka | Kommentit (9)KommentoiTammikuun pelaaja!
02.02.2018 14:07 | Villapusakka

Pahoittelen parin päivän viivästystä tammikuun pelaajan ilmoittamisessa, olen nimittäin ollut niin hajamielinen tässä lähiaikoina että se oli päässyt unohtumaan! :'D Joka tapauksessa tässä ollaan nyt, joten siirrytäänpäs asiaan. Lisäksi uudet haasteet löytyvät nyt myös täältä!

Täytyy sanoa, että kuukauden pelaajan valitseminen on mulle aina yhtä hankalaa. Vaikka haasteet yleensä karsivatkin ehdokkaita, ei se silti helpota asiaa kuin ehkä murto-osan - valitseminen on vaikeaa kaiken maailman ajatusten pyöriessä yhtä aikaa tässä jo valmiiksi sekavassa päässä, heh. Onneksi johonkin valintaan kuitenkin aina päädytään, en siis valita! Siispä:

Tällä kertaa kuukauden pelaajamme on...

Zaaga!

Suoritetuilla haasteilla ja reippaalla roolimisella ansaitsi Zaaga tällä kertaa palkinnon itselleen, onnea siis tammikuun pelaaja-tittelistä! Kiitos myös paljon aktiivisuudestasi, tässä sinulle lämpimiä halauksia kylmiin helmikuun iltoihin! :') ♥


 - Villapusakka | Kommentoi(?)-merkki jää pois
10.01.2018 14:43 | Villapusakka

Mainitsin tästä aikaisemmin ohimennen chatissa, mutta nyt se on lopullisesti tehty. (?)-merkki, jota on aikaisemmin käytetty muun muassa taistelutilanteissa sun muissa sellaisissa, jää tästä päivästä alkaen pois. Tavat muuten ei juurikaan muutu - kyseistä merkkiä ei enää vain käytetä ja ohjeet ovat täten myös muokattu selkeimmiksi. Syy merkin poisjättämiseen on lähinnä se, että koin sen olevan kovin epäselvä ja aiheutti ainakin omasta mielestäni usein ristiriitaisuuksia. Ja onhan teksti myös siistimmän näköistä, kun merkkiä ei enää laiteta, vaikka eihän sillä niin väliä olekaan. :D

Pyytäisin siis teitä menemään lukemaan täältä uudistetut säännöt, kohdasta autohittaaminen! Jos huomaatte joitakin virheitä tai teillä ilmenee kysyttävää, vetäiskää vain minua hihasta niin yritän vastata parhaani mukaan.


 - Villapusakka | Kommentit (6)KommentoiErotusuhka päättyy
04.01.2018 13:48 | Villapusakka

Erotusuhkan aika umpeutui ja joudun harmikseni sanomaan, ettei kukaan uhkan alla olleista ilmestynyt paikalle. Siispä Alice, Harmaahaltia, Mitjatar, Muffari ja Rane poistetaan listoilta, sama koskee heidän hahmojaan. Mikäli poistetuilla hahmoilla oli joitakin yhteyksiä muiden kissoihin, ne mainitaan pelissä kadonneina - oletettavasti susien hampaisiin jääneinä.

Hahmot jotka poistettiin:

Kyynelvirta [Varjoklaani]
Laventelisielu [Varjoklaani]
Haavetassu [Varjoklaani]
Hopeatassu [Jokiklaani]
Hämärätassu [Jokiklaani]
Henkikatse [Jokiklaani]
Haikeuspentu [Tuuliklaani]
Leijonasydän [Myrskyklaani]
Hitoshi [erakko]


 - Villapusakka | KommentoiTammikuun haasteet
31.12.2017 17:35 | Villapusakka

Normaalisti julkistaisin tässä postaussa uuden kuukauden pelaajan, mutta nyt on niin, että kilpailu oli niin tasavertaista, etten yksinkertaisesti vain pysty valitsemaan joulukuun pelaajaa. Siispä tämän kuukauden titteli jää tällä kertaa jakamatta. Kiitokset kuitenkin kaikille aktiivisuudesta!

Tammikuun haasteet ovat nyt kuitenkin esillä – eikun vain niiden kimppuun!


 - Villapusakka | KommentoiOnline-hetket
30.12.2017 15:53 | Villapusakka

Päätin pistää testiin online-hetkeksi kutsutun tapahtuman tapaisen, joka toimisi vähän vastaavana aiemmin pidetylle nettimiitille. Tarkoituksena on siis asettaa päivämäärä ja kellonaika, jonka myötä pelaajat voisivat pyrkiä paikalle sovittuna ajankohtana (ei kuitenkaan ole niin tarkkaa, sen kun on tarkoitus kestää niin kauan kuin paikallaolijoita vain riittänee). Silloin pelaajat voisivat hyvin roolailla, keskustella keskenään taikka ihan vain viettää aikaa yhdessä. Toivottavasti tämä idea saa kannatusta, tykkään itse tästä ainakin kovasti! :D

Ensimmäinen online-hetki on tarkoitus pitää 3.1 kello kuudesta (klo 18.00) eteenpäin! Toivottavasti mahdollisimman moni pääsisi paikalle!


 - Villapusakka | Kommentoi
 1  2  3  4  5  6  7  >RSS

Ulkoasu © Villapusakka

©2018 Kuoleman varjot ᴿᴾᴳ - suntuubi.com