Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Ilmoitukset


Kaikki tärkeät asiat ja päivitykset ilmoitetaan aina tänne. On siis suositeltavaa, että tarkistat tämän paikan usein uusien ilmoituksien varalta.


 

Takaisin ylös

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  >
Hahmogaala 2017 - tulokset ||
23.07.2017 21:30 | Villapusakka

Nyt on viikko hurahtanut ja hahmogaala saatu päätökseen. Kiitos erityisesti kaikille osallistuneille, oli mukava huomata, että tapahtuma vaikutti mieluiselta! Vielä olisi kuitenkin voittajat julkaisematta, joten sen enempää selittämättä menen suoraan asiaan.

Kilpailu oli monien titteleiden osalta tiukka, mutta jokaisesta löytyi joka tapauksessa voittaja, eikä tasaääniin päädytty. Eiköhän siirrytä voittajiin!

Kaunotar – kaunein harmaaturkkinen Kirkasjuova [Pelaaja: Hiutale]

Komistus – vaarallinen mutta komea Hyeenamieli [Pelaaja: Feli]

Hurmuri – hurmaava mutta kova naaraidennaurattaja, Hopearikko [Pelaaja: Zaaga]

Hauskin – charmikas vitsiniekka Akien [Pelaaja: Zaaga]

Sankari – rohkea ja ennen kaikkea luotettava klaanitoveri, Routaturkki [Pelaaja: Sibeemi]

Pelkuri – arka pennunpallero Kynsi [Pelaaja: Sibe]

Äkäpussi – Varjoklaanin kovapäinen Puolukkahäntä [Pelaaja: Villapusakka]

Juonittelija – luihumielinen ja salaperäinen Supikoiraturkki [Pelaaja: Villapusakka]

Epäonninen – elämän kolhima mutta sitkeä Tähtiloisto [Pelaaja: Feli]

Ahertaja – Tuuliklaanin tunnollinen varapäällikkö Hunajasydän [Pelaaja: Feli]

Draamakuningatar – yönmusta erakkokolli Acid [Pelaaja: Sibe]

Villikko – nuori ja kärsimätön soturioppilas Peuratassu [Pelaaja: Villapusakka]

Sinisilmä – hyväuskoinen ja positiivisen elämänasenteen omistava Vanamo [Pelaaja: Sibe]

Kivikasvo – ilmeetön Varjoklaanin soturi Routaturkki [Pelaaja: Sibeemi]

Juorukello – puhelias ja juoruista pitävä vaaleaturkkinen Huurrehenkäys [Pelaaja: Sibe]

Suhdehaavi – suurimman suhdeverkoston omaava Pihlajasydän [Pelaaja: Zaaga]

Emo – rauhallinen ja huolehtivainen emo Viiriäisturkki [Pelaaja: Feli]

Isä – kaikkensa ainoan tyttärensa puolesta tekevä Juovatähti [Pelaaja: Villapusakka]

Arpinaama – kunnianhimoinen ja arpiturkkinen kolli Kaarnakynsi [Pelaaja: Kiiukka]

Bestikset – hullunkurinen mutta myös mielenkiintoinen parivaljakko, Hopearikko [Pelaaja: Zaaga] sekä Yöperhonen [Pelaaja: Feli]

Sisarukset – Myrskyklaanin nuori ja pirteä kaksikko, Sammalpentu [Pelaaja: Feli] ja Kipinäpentu [Pelaaja: Helmi-Netta]

Romanssi – romanttinen ja jännittävin Iltaliljan [Pelaaja: Sibe] sekä Myrkkykirouksen [Pelaaja: Feli] salasuhde


Onneksi olkoon kaikille voittajille! Jos oma hahmosi voitti jonkun yllänäkyvistä pysteistä, maininnan siitä voi halutessaan lisätä kyseisen hahmon sivuille – mikäli haluat sen lisättävän, ilmoita siitä Tietojen muokkaus-osioon.


( Päivitetty: 23.07.2017 23:01 )

 - Villapusakka | KommentoiHahmogaala 2017 ||
17.07.2017 13:16 | Villapusakka

Gaala alkakoon!

Hahmogaala ja kesän tapahtuma on nyt täällä! Kyseessä on koko viikon kestävä tapahtuma, joten aikaa osallistumiseen löytyy runsaasti. Tarkemmat ohjeet osallistumiseen sun muuhun löytyy sivulta, jossa hahmogaala järjestetään. Linkki tapahtuman sivuille löytyy tästä ilmoituksesa, sivujen ylälaidasta sekä etusivun päivityksistä. Pitäkäähän hauskaa!

H A H M O G A A L A A N !


 - Villapusakka | KommentoiKesäkuun pelaaja! ||
04.07.2017 15:18 | Villapusakka

Kuukauden pelaaja

Kesäkuun pelaajan ilmoittaminen venyi nyt muutamalla päivällä, mutta toivottavasti se ei haittaa. Mutta joka tapauksessa, oli ihana nähdä miten otitte uudistuksen ja eritoten haasteet vastaan, kesäkuu oli erityisesti pelien kannalta mukavan aktiivinen! Jatkakaa samaan malliin, teette Pusakan ylpeäksi :3 Uudet haasteet on nyt julkaistu, joten ei kun vain seuraavaa tavoittelemaan!

Kesäkuun pelaaja on:

Kiiukka!

Huikealla 34 roolilla ja kahdella suoritetulla haasteella vei Kiiukka tällä kertaa voiton kotiin. Onneksi olkoon kuukauden pelaaja-pystin saamisesta ja kiitokset aktiivisuudesta! c:

Hahmogaala

Ja sitten toiseen asiaan~ Kyselin teiltä edellisessä postauksessa tapahtumaehdotuksia ja poimin sieltä yhden, jonka aion vielä kesän aikana järjestää. Tämä tapahtuma tulee olemaan hahmogaala, jossa voi äänestää ja pistää omia hahmojaan ehdolle eri kategorioihin. Tarvitsen kuitenkin vielä teidän apuanne näitä kategorioita ehdottamaan, sillä en usko, että keksisin itse niitä tarpeeksi. Tällaisia kategorioita voisi olla esimerkiski kaunein, komein, ilkein, ihanin pari ja niin edelleen. Voitte ehdottaa niitä alas kommentteihin, josta sitten lopulta tulen ne sieltä valitsemaan :)


 - Villapusakka | Kommentit (3)KommentoiTapahtumaehdotuksia? ||
20.06.2017 16:17 | Villapusakka

Viimeisin tapahtuma on pidetty pääsiäisenä, ja olen jo pidemmän aikaa miettinyt uuden järjestämistä näin kesän kunniaksi. Joitakin ajatuksia siihen liittyen löytyy, mutta haluan siitä huolimatta kysyä teidän mielipidettä asiaan. Onko teillä siis jokin tapahtuma mielessä, jonka haluaisitte kenties järjestettävän? Se voi olla jokin, joka on pidetty Kuoleman varjoissa aikaisemminkin, tai sitten joku sellainen jota ei ole täällä roolipelissä vielä näkynyt. Vaikka tietty ajatus tuntuisi kuinka typerältä, pyydän siitä huolimatta ehdottamaan sitä minulle - se voi kuulostaa minun ja muiden korvaan oikein hyvältä, tai sitten toimia vaikka lähtökohtana jollekin muulle tapahtumaidealle! Jos jotakin löytyy mielestänne, kommentoikaa se ihmeessä alas tämän postauksen kommentteihin! :)


 - Villapusakka | Kommentit (6)KommentoiSivuttomat hahmot ||
13.06.2017 17:02 | Villapusakka

Tämä postaus piti tehdä jo silloin, kun kesäloma alkoi, mutta se tuppasi vähän venähtämään. Mutta joka tapauksessa, asia on niin, että hahmolistalta löytyy vielä liuta sellaisia kissoja, joille ei ole vielä tehty omia sivuja. Jotta niillekin nyt viimeinkin saataisiin omat tiedot, päätin asettaa deadlinen niiden tekemiselle. En hirveämmin tykkää näin radikaaleista ratkaisuista, mutta täytyyhän sitä jotakin tehdä, ettei kyseiset kissat roiku sivuttomina listoilla ihan iukuisuuksiin~

Siispä kaikille niille hahmoille, joille ei oma pelaajansa ole julistanut kuolemantuomioita lähiaikoina toteutettavaksi, täytyy ilmestyä omat sivut 8.8 mennessä. Jos sivuja ei ole vielä siihen mennessä, kyseiset hahmot valitettavasti julistetaan pelissä kadonneiksi ja poistetaan listoilta. Teillä (kuten myös minulla) on siis vielä koko kesä aikaa :)


 - Villapusakka | Kommentoi
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  >RSS

©2017 Kuoleman varjot ᴿᴾᴳ - suntuubi.com