Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Ilmoitukset


Kaikki tärkeät asiat ja päivitykset ilmoitetaan aina tänne. On siis suositeltavaa, että tarkistat tämän paikan usein uusien ilmoituksien varalta.


 

Takaisin ylös

 1  2  3  4  5  6  7  8  >
Tapahtumaehdotuksia? ||
20.06.2017 16:17 | Villapusakka

Viimeisin tapahtuma on pidetty pääsiäisenä, ja olen jo pidemmän aikaa miettinyt uuden järjestämistä näin kesän kunniaksi. Joitakin ajatuksia siihen liittyen löytyy, mutta haluan siitä huolimatta kysyä teidän mielipidettä asiaan. Onko teillä siis jokin tapahtuma mielessä, jonka haluaisitte kenties järjestettävän? Se voi olla jokin, joka on pidetty Kuoleman varjoissa aikaisemminkin, tai sitten joku sellainen jota ei ole täällä roolipelissä vielä näkynyt. Vaikka tietty ajatus tuntuisi kuinka typerältä, pyydän siitä huolimatta ehdottamaan sitä minulle - se voi kuulostaa minun ja muiden korvaan oikein hyvältä, tai sitten toimia vaikka lähtökohtana jollekin muulle tapahtumaidealle! Jos jotakin löytyy mielestänne, kommentoikaa se ihmeessä alas tämän postauksen kommentteihin! :)


 - Villapusakka | Kommentit (6)KommentoiSivuttomat hahmot ||
13.06.2017 17:02 | Villapusakka

Tämä postaus piti tehdä jo silloin, kun kesäloma alkoi, mutta se tuppasi vähän venähtämään. Mutta joka tapauksessa, asia on niin, että hahmolistalta löytyy vielä liuta sellaisia kissoja, joille ei ole vielä tehty omia sivuja. Jotta niillekin nyt viimeinkin saataisiin omat tiedot, päätin asettaa deadlinen niiden tekemiselle. En hirveämmin tykkää näin radikaaleista ratkaisuista, mutta täytyyhän sitä jotakin tehdä, ettei kyseiset kissat roiku sivuttomina listoilla ihan iukuisuuksiin~

Siispä kaikille niille hahmoille, joille ei oma pelaajansa ole julistanut kuolemantuomioita lähiaikoina toteutettavaksi, täytyy ilmestyä omat sivut 8.8 mennessä. Jos sivuja ei ole vielä siihen mennessä, kyseiset hahmot valitettavasti julistetaan pelissä kadonneiksi ja poistetaan listoilta. Teillä (kuten myös minulla) on siis vielä koko kesä aikaa :)


 - Villapusakka | KommentoiUudistus ||
20.05.2017 19:50 | Villapusakka

Uusi uudistus on taas täällä! Tällä kertaa pariimme saapuu nimittäin kuukauden pelaaja. Etusivulle päivitysboksin viereen on ilmestynyt kohta, johon kuukauden pelaaja tästedes ilmoitetaan aina, kun sellainen on valittu.  En aio kertoilla uudistuksesta sen kummemmin tässä postauksessa, vaan voitte helpommin käydä lukemassa lisää siitä etusivun Kuukauden pelaaja-otsikon vieressä olevasta "◹"-merkistä. Tai sitten vaihtoehtoisesti painaa ylempänä olevasta linkistä, joka johtaa samalle sivulle.

Koska en malttanut odottaa toukokuun loppuun asti tämän julkaisua (ja koska etusivun päivitysboksi jouduttiin jäädyttämään hetkeksi uudistuksen kehittelyn aikana), ei ensimmäisen kuukauden pelaajan valitseminen tapahdu ihan kuukauden kuluttua. Toukokuun pelaajaa ei valita, vaikka siinä kuukaudessa vielä mennääkin, vaan pystin saaja valitaan ensimmäisen kerran vasta kesäkuun loputtua. Saatte siis hieman ylimääräistä aikaa, jos kuukauden pelaaja-palkintoa ryhdytte tavoittelemaan. :)

Toivottavasti uudistus on mieluinen! Jos huomaatte joitakin epäkohtia tai paranneltavaa, kerrottehan siitä minulle~


 - Villapusakka | KommentoiMuutoksia Jokiklaaniin ||
16.05.2017 15:42 | Villapusakka

Jokiklaaniin on on luvassa jälleen muutoksia. Henkikatse nimitettiin vastikään uudeksi varapäälliköksi, mutta valitettavasti Muffari joutui jäämään pidemmälle tauolle kiireidensä vuoksi. Jokiklaani tarvitsee kuitenkin aktiivista varapäällikköä, kun päällikökin on NPC-hahmo, joten juttelin Muffarin kanssa asiasta ja tulimme siihen tulokseen, että Henkikatseen varapäällikkyys kumotaan. Tilanne tulee siis taas kerran olemaan vähän mielenkiintoisempi, mutta eiköhän se tästä ala pikkuhiljaa selkenemään :D

Uusi varapäällikkö

Tilannetta hankaloitti se, ettei uutta sopivaa ehdokasta ollut tällä kertaa tiedossa. Siksi päädyin siihen, että tuon yhden vanhoista hahmoistani takaisin NPC'nä, joka saa ottaa Henkikatseen paikan itselleen. Tuiketurkki on siis tästä lähin Jokiklaanin uusi varapäällikkö. Pelissä tilanne mainitaan niin, ettei Henkikatsetta olisi koskaan varapäälliköksi nimitettykään, vaan Tuiketurkki on ollut sen tilalla.

Tuiketurkki on kuitenkin jo melko iäkäs, eikä sen varapäällikkökausi tule kestämään kovin kauaa. Siksi haluankin nyt kiinnittää niiden pelaajien huomion, jotka ovat olleet liittyneenä vähintään kuukauden ja joilla ei vielä ole/ole tulossa yhtäkään arvovaltaista hahmoa! Jollakin teistä on nimittäin mahdollisuus saada tulevaisuuden paikka itsellenne! Jos olet kiinnostunut tästä, luo Jokiklaaniin soturi-ikäinen hahmo, joka on vähintään 30 kuun ikäinen (kokeneemmat voi olla plussaa) ja jonka uskot itse olevan hyvä valinta varapäälliköksi. Uudeksi varapäälliköksi valitaan sitten se kissa, jonka pelaaja on ollut aktiivisin ja pelaillut kyseisellä hahmolla ahkerasti. Jos hyviä ehdokkaita ei kuitenkaan tule, nimitetään Henkikatse takaisin varapäälliköksi Muffarin palailtua tauoltaan. 

Muuta sanottavaa ei tällä kertaa taida olla. Jos tulee kuitenkin kysyttävää johonkin liittyen, kysy ihmeessä!


 - Villapusakka | KommentoiSkippauksista ja suhteista ||
14.05.2017 17:35 | Villapusakka

Pieni muistutuspostaus kyseessä. Tarkoituksena on siis muistuttaa teitä pelaajia seuraavista asioista ja kannustaa toimimaan enemmän niiden mukaisesti c:

Pelissä skippaaminen

Pelien tahti on Kuoleman varjoissa, ja muuallakin samantyyppisissä roolipeleissä, melko hidastempoista. Niinpä useat pelit jäävät usein ja helposti junnaamaan yhden tai useamman vastapelaajan vastausvuoroon. Siksi haluan muistuttaa teitä vuorojen skippauksesta, joita ei tarvitse pelätä käyttää myöskään ilman skipattavan pelaajan lupaa. Tietty maalaisjärkeä tulee käyttää, ettei peli ihan omituiseksi mene. Esimerkiksi tilanteessa, jossa jonkun pelaajan hahmo on tärkeässä osassa meneillään olevan tilanteen kannalta, ei ehkä ole kaikista sopivin hetki suorittaa skippausta. Lisäksi kahden pelaajan välisessä pelissä on täysin sallittua viedä oma kissansa pois toisen seurasta, jos vastausta ei toiselta kuulu.

>Oman vuoron voi pyydettäessä skipata, jos juuri sillä hetkellä ei ehdi kirjoittaa. Skippaus voidaan toteuttaa myös muiden pelaajien toimesta tilanteessa, jossa jonkun pelissä olevan hahmon pelaaja ei ole vastannut hetkeen omalla vuorollaan - maalaisjärkeä kuitenkin käyttäen. Tässä tapauksessa kyseinen kissa on edelleen mukana pelissä, mutta se jätetään vain hetkeksi huomioimatta. Lisäksi kahden pelaajan välisessä pelissä voi oman hahmonsa viedä pois toisen seurasta, mikäli vastausta ei kuulu esimerksiksi tauon taikka epäaktiivisuuden takia. Näin saadaan peli pidettyä mahdollisimman sutjakkana, eivätkä pelit jää junnaamaan ikuisuuksiin tiettyyn kohtaan.< [Pelaaminen > Kirjoittaminen > Roolimisjärjestys]

Hahmojen suhteet

Jokaisen hahmon sivuilta löytyy kohta Suhteet, jonne voi kirjoittaa kunkin kissan suhtautumista muihin kissoihin tai asioihin. Kannustan teitä käyttämään sitä enemmän, usealla hahmolla se kun on täysin tyhjä. Sen kanssa ei tarvitse arastella, se voi myös tuoda mukavaa lisämaustetta sekä hahmon sivuille että itse peliin! Hyvänä käytäntönä on täyttää sitä aina, kun kissasi on tavannut tai ihan vain kommunikoinut jonkun toisen hahmon kanssa. Suhteiden ei kuitenkaan tarvitse olla vain pelattujen pelien, tai meneillään olevien, pohjalta luotu; sinne voi esimerkiksi pistää hahmon suhtautumisen yleisesti muihin klaaneihin tai reviireillä vieraileviin susiin. Myös ihastumiset sun muut ovat tervetulleita, vaikka et olisikaan koskaan pelannut yhtäkään peliä hahmosi ihastuksen kanssa! Uusista tai päivitetyistä suhteista ilmoitetaan luonnollisesti Tietojen muokkaus-osioon.


 - Villapusakka | Kommentoi
 1  2  3  4  5  6  7  8  >RSS

©2017 Kuoleman varjot ᴿᴾᴳ - suntuubi.com