Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Ilmoitukset


Kaikki tärkeät asiat ja päivitykset ilmoitetaan aina tänne. On siis suositeltavaa, että tarkistat tämän paikan usein uusien ilmoituksien varalta.

______________________________________________


 

Takaisin ylös

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >
(?)-merkki jää pois
10.01.2018 14:43 | Villapusakka

Mainitsin tästä aikaisemmin ohimennen chatissa, mutta nyt se on lopullisesti tehty. (?)-merkki, jota on aikaisemmin käytetty muun muassa taistelutilanteissa sun muissa sellaisissa, jää tästä päivästä alkaen pois. Tavat muuten ei juurikaan muutu - kyseistä merkkiä ei enää vain käytetä ja ohjeet ovat täten myös muokattu selkeimmiksi. Syy merkin poisjättämiseen on lähinnä se, että koin sen olevan kovin epäselvä ja aiheutti ainakin omasta mielestäni usein ristiriitaisuuksia. Ja onhan teksti myös siistimmän näköistä, kun merkkiä ei enää laiteta, vaikka eihän sillä niin väliä olekaan. :D

Pyytäisin siis teitä menemään lukemaan täältä uudistetut säännöt, kohdasta autohittaaminen! Jos huomaatte joitakin virheitä tai teillä ilmenee kysyttävää, vetäiskää vain minua hihasta niin yritän vastata parhaani mukaan.


 - Villapusakka | Kommentit (6)KommentoiErotusuhka päättyy
04.01.2018 13:48 | Villapusakka

Erotusuhkan aika umpeutui ja joudun harmikseni sanomaan, ettei kukaan uhkan alla olleista ilmestynyt paikalle. Siispä Alice, Harmaahaltia, Mitjatar, Muffari ja Rane poistetaan listoilta, sama koskee heidän hahmojaan. Mikäli poistetuilla hahmoilla oli joitakin yhteyksiä muiden kissoihin, ne mainitaan pelissä kadonneina - oletettavasti susien hampaisiin jääneinä.

Hahmot jotka poistettiin:

Kyynelvirta [Varjoklaani]
Laventelisielu [Varjoklaani]
Haavetassu [Varjoklaani]
Hopeatassu [Jokiklaani]
Hämärätassu [Jokiklaani]
Henkikatse [Jokiklaani]
Haikeuspentu [Tuuliklaani]
Leijonasydän [Myrskyklaani]
Hitoshi [erakko]


 - Villapusakka | KommentoiTammikuun haasteet
31.12.2017 17:35 | Villapusakka

Normaalisti julkistaisin tässä postaussa uuden kuukauden pelaajan, mutta nyt on niin, että kilpailu oli niin tasavertaista, etten yksinkertaisesti vain pysty valitsemaan joulukuun pelaajaa. Siispä tämän kuukauden titteli jää tällä kertaa jakamatta. Kiitokset kuitenkin kaikille aktiivisuudesta!

Tammikuun haasteet ovat nyt kuitenkin esillä – eikun vain niiden kimppuun!


 - Villapusakka | KommentoiOnline-hetket
30.12.2017 15:53 | Villapusakka

Päätin pistää testiin online-hetkeksi kutsutun tapahtuman tapaisen, joka toimisi vähän vastaavana aiemmin pidetylle nettimiitille. Tarkoituksena on siis asettaa päivämäärä ja kellonaika, jonka myötä pelaajat voisivat pyrkiä paikalle sovittuna ajankohtana (ei kuitenkaan ole niin tarkkaa, sen kun on tarkoitus kestää niin kauan kuin paikallaolijoita vain riittänee). Silloin pelaajat voisivat hyvin roolailla, keskustella keskenään taikka ihan vain viettää aikaa yhdessä. Toivottavasti tämä idea saa kannatusta, tykkään itse tästä ainakin kovasti! :D

Ensimmäinen online-hetki on tarkoitus pitää 3.1 kello kuudesta (klo 18.00) eteenpäin! Toivottavasti mahdollisimman moni pääsisi paikalle!


 - Villapusakka | KommentoiVuoden viimeinen erotusuhka
27.12.2017 20:02 | Villapusakka

Vuodenvaihde on pian käsillä ja vuosi 2017 jää taakse. Siispä on jälleen erotusuhan aika, valitettavasti. Seuraavat pelaajat eivät ole juurikaan käyneet koko alkutalven saatika syskyn aikana ja siksi uhan alle joutuvatkin. Heillä on on 3.1.2018 aikaa ilmaantua paikalla ja kirjoittaa kissoillaan!

Erotusuhan alle joutuvat:

Alice [Kyynelvirta]
Harmaahaltia [Hopeatassu, Laventelisielu]
Mitjatar [Leijonasydän]
Muffari [Haavetassu, Hitoshi, Haikeuspentu, Henkikatse]
Rane [Hämär
ätassu]


 - Villapusakka | Kommentoi
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >RSS

Ulkoasu © Villapusakka

©2018 Kuoleman varjot ᴿᴾᴳ - suntuubi.com