Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Ilmoitukset


Kaikki tärkeät asiat ja päivitykset ilmoitetaan aina tänne. On siis suositeltavaa, että tarkistat tämän paikan usein uusien ilmoituksien varalta.


 

Takaisin ylös

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  >
Erotusuhka päättyi ||
23.08.2017 18:47 | Villapusakka

Erotusuhka päättyi ja valitettavasti kukaan uhkaan joutuneista ei ilmestynyt paikalle. Siispä heidät ja heidän kissansa on nyt jouduttu poistamaan listoilta - kyseiset pelaajat ovat Kanapulla, Kenkänokka, Kivi, Paju, Susanna ja Vattu. Jos poistetuilla hahmoilla oli joitakin yhteyksiä omiin hahmoihisi, heidät maininnaan kadonneina, pääepäiltynä tapauksiin ovat sudet.

Hahmot jotka poistettiin:

Valopilkku [Myrskyklaani]
Savuturkki [Myrskyklaani]
Sinisävel [Myrskyklaani]
Amy [Myrskyklaani]
Viimatassu [Jokiklaani]
Lehtimyrsky [Jokiklaani]
Ahmaviiksi [Tuuliklaani]
Närhitassu [Tuuliklaani]
Kanervavirta [Tuuliklaani]
Kuutamokatse [Tuuliklaani]
Tuvia [kotikisu]
Kuulto [kotikisu]


 - Villapusakka | KommentoiToive pelitahtien nopeutumisesta ||
19.08.2017 15:08 | Villapusakka

Kuoleman varjothan on hidastempoinen roolipeli, siitä ei pääse minnekään. Siitä huolimatta tahtoisin esittää teille pelaajille toiveen pelitahtien nopeuttamiseen pyrkimisestä. Tällä en siis hae sitä, että täällä pitäisi olla pelaamassa joka hetki ja joka päivä, sillä meillä kaikilla on se oma elämäkin, eikä kaikilla ole roolipelit samassa arvossa tärkeysjärjestyksissämme. Asia jota yritän tässä hakea takaa, on se, että mikäli sinulta ei löydy aikaa taikka inspiraatioita pelaamiseen, pyri siihen, ettei myöskään muiden pelit vaikeudu sinun takiasi. Eritoten tässä painotan nyt niitä pelejä, joissa ei ole mahdollisuutta skippaukseen [esim. juonen kannalta tärkeät pelit tai sellaiset joissa oma hahmo on suuressa osassa]. Kyseiset pelit ovat lisäksi sellaisia, jotka voivat vaikuttaa suuresti myös peliajan etenemiseen, jonka takia se vaikuttaa omien peliesi pelaajien lisäksi myös muihinkin pelaajiin. Mutta mitä voit siis tehdä, jotta pelit kulkisivat eteenpäin mahdollisimman sujuvasti?

– Ensimmäinen ja paras vaihtoehto on se, että viet hahmosi pois muiden seurasta, mikäli tiedät ajanpuutteen tai inspiraatiokadon olevan tuloillaan, taikka sitten jo meneillään. Jos pelissä on vain sinun lisäksesi yksi pelaaja, tarkoittaa tämä pelin lopettamista. Tämä ei kuitenkaan ole aina mahdollista, ja se on ymmärrettävää.

– Yksi vaihtoehto on skippaus, jota muut pelaajat voivat kylläkin harjoittaa ilman sinun suostumustakin, jos pelitilanne sen vain sallii. Voit kuitenkin ilmoittaa siitä itsekin, jolloin se on kaikille helpompaa ja mukavampaa. Ns. isommissa peleissä skippaus on kuitenkin harvemmin mahdollista, etenkin jos oma hahmosi on pelissä merkittävässä osassa.

– Jos tiedät ettet pääse pelailemaan hetkeen, mutta joku meneillään olevista peleistä on sellainen, ettei ylläolevat vaihtoehdot ole mahdollisia, voit antaa muille pelaajille ohjeet hahmosi autohittaukseen.

Lisäksi on vielä asia, joka olisi erittäin hyvä muistaa; Älä aloita uusia, etenkään isoja ja muihin pelaajiin ja hahmoihin suuresti vaikuttavia pelejä, jos tiedät, että vastaamisen kanssa saattaa olla ongelmia! Muiden on nimittäin kovin inhottavaa odottaa sitä yhden pelaajan vastausta useampaa viikkoa taikka kuukautta, jota on ikävä kyllä käynyt täällä monesti. Kaiken lisäksi se hidastaa hirveästi pelitahdin sekä juonen etenemistä, ja kuten ropen aikajanasta saatatte huomata, on pari viime vuotta olleet erittäin köyhiä juonen etenemisen kannalta. Siksi olisi erittäin mukavaa, jos yrittäisimme yhdessä sitä edistää, eikös? [Huom! Myös uusia juonikuvioita olisi kiva saada peliin!]

Eipä tässä tällä kertaa muuta. Tsemppiä kaikille koulunalkuun!


 - Villapusakka | KommentoiUusi erotusuhka ||
12.08.2017 19:14 | Villapusakka

Nyt on jälleen uuden erotusuhan aika - ei siis se mikään mukavin asia kyseessä -, sillä listoilla on taas alkanut roikkumaan muutamia epäaktiivisia pelaajia. Kyseiset pelaajat ovat sellaisia, jotka eivät ole ilmestyneet pelaamaan hahmoillaan vähintään koko kesän aikana; jonka vuoksi he nyt uhan alle joutuvatkin.

Erotusuhan alle tällä kertaa joutuvat:

Kanapulla [Valopilkku]
Kenkänokka [Ahmaviiksi, Tuvia]
Kivi [Närhitassu]
Paju [Kanervavirta, Savuturkki]
Susanna [Sinisävel, Amy, Viimatassu, Lehtimyrsky]
Vattu [Kuulto, Kuutamokatse]

Yllämainituilla henkilöillä on 20.8 asti aikaa ilmaantua paikalle ja roolia kissoillaan, muussa tapauksessa heidät poistetaan listoilta. Ja jos joku teistä tuntee kyseisiä pelaajia ja saa heihin jotenkin yhteyden, olisi oikein kiva, jos viitsisitte mainita heille tästä tulevasta erotusvaarasta~


 - Villapusakka | KommentoiHeinäkuun pelaaja ||
01.08.2017 19:37 | Villapusakka

Elokuu alkoi, siispä on heinäkuun pelaajan julkistamisen vuoro! Uudet haasteet on myös nyt lisätty, tosin päätin jättää toisen edellisen kuun haasteita vielä täksi kuukaudeksi, ihan vain sen takia että useampikin pystyisi sen vielä suorittamaan. En nyt jaksa mitään turhia höpötyksiä tähän alkuun vääntää, joten mennään suoraan asiaan~

Heinäkuun pelaaja on:

Sibe!

Kahdella suoritetulla haasteella ja 35 (!) roolilla ansaitsee Sibe heinäkuun pelaajan tittelin! Kiitokset aktiivisuudesta ja onneksi olkoon ^^


 - Villapusakka | KommentoiHahmogaala 2017 - tulokset ||
23.07.2017 21:30 | Villapusakka

Nyt on viikko hurahtanut ja hahmogaala saatu päätökseen. Kiitos erityisesti kaikille osallistuneille, oli mukava huomata, että tapahtuma vaikutti mieluiselta! Vielä olisi kuitenkin voittajat julkaisematta, joten sen enempää selittämättä menen suoraan asiaan.

Kilpailu oli monien titteleiden osalta tiukka, mutta jokaisesta löytyi joka tapauksessa voittaja, eikä tasaääniin päädytty. Eiköhän siirrytä voittajiin!

Kaunotar – kaunein harmaaturkkinen Kirkasjuova [Pelaaja: Hiutale]

Komistus – vaarallinen mutta komea Hyeenamieli [Pelaaja: Feli]

Hurmuri – hurmaava mutta kova naaraidennaurattaja, Hopearikko [Pelaaja: Zaaga]

Hauskin – charmikas vitsiniekka Akien [Pelaaja: Zaaga]

Sankari – rohkea ja ennen kaikkea luotettava klaanitoveri, Routaturkki [Pelaaja: Sibeemi]

Pelkuri – arka pennunpallero Kynsi [Pelaaja: Sibe]

Äkäpussi – Varjoklaanin kovapäinen Puolukkahäntä [Pelaaja: Villapusakka]

Juonittelija – luihumielinen ja salaperäinen Supikoiraturkki [Pelaaja: Villapusakka]

Epäonninen – elämän kolhima mutta sitkeä Tähtiloisto [Pelaaja: Feli]

Ahertaja – Tuuliklaanin tunnollinen varapäällikkö Hunajasydän [Pelaaja: Feli]

Draamakuningatar – yönmusta erakkokolli Acid [Pelaaja: Sibe]

Villikko – nuori ja kärsimätön soturioppilas Peuratassu [Pelaaja: Villapusakka]

Sinisilmä – hyväuskoinen ja positiivisen elämänasenteen omistava Vanamo [Pelaaja: Sibe]

Kivikasvo – ilmeetön Varjoklaanin soturi Routaturkki [Pelaaja: Sibeemi]

Juorukello – puhelias ja juoruista pitävä vaaleaturkkinen Huurrehenkäys [Pelaaja: Sibe]

Suhdehaavi – suurimman suhdeverkoston omaava Pihlajasydän [Pelaaja: Zaaga]

Emo – rauhallinen ja huolehtivainen emo Viiriäisturkki [Pelaaja: Feli]

Isä – kaikkensa ainoan tyttärensa puolesta tekevä Juovatähti [Pelaaja: Villapusakka]

Arpinaama – kunnianhimoinen ja arpiturkkinen kolli Kaarnakynsi [Pelaaja: Kiiukka]

Bestikset – hullunkurinen mutta myös mielenkiintoinen parivaljakko, Hopearikko [Pelaaja: Zaaga] sekä Yöperhonen [Pelaaja: Feli]

Sisarukset – Myrskyklaanin nuori ja pirteä kaksikko, Sammalpentu [Pelaaja: Feli] ja Kipinäpentu [Pelaaja: Helmi-Netta]

Romanssi – romanttinen ja jännittävin Iltaliljan [Pelaaja: Sibe] sekä Myrkkykirouksen [Pelaaja: Feli] salasuhde


Onneksi olkoon kaikille voittajille! Jos oma hahmosi voitti jonkun yllänäkyvistä pysteistä, maininnan siitä voi halutessaan lisätä kyseisen hahmon sivuille – mikäli haluat sen lisättävän, ilmoita siitä Tietojen muokkaus-osioon.


( Päivitetty: 23.07.2017 23:01 )

 - Villapusakka | Kommentoi
 1  2  3  4  5  6  7  8  9  >RSS

©2017 Kuoleman varjot ᴿᴾᴳ - suntuubi.com