Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Pelaaminen

 Kuolema saapuu metsään, hiipien hiljaa kuin varjo yössä. Se kietoutuu huomaamattomasti ympärillemme ja puristaa meidät otteeseensa, josta vain harva pääsee pakenemaan. Maa tulee loistamaan ympärillämme punaisena, kun se ottaa meidät omakseen. 

Jokiklaanilaisten Punarinnan ja Marjapensaan törmättyä eräänlaiseen susien perustamaan leiriin, heille selvisi, että metsän klaanit tulisivat olemaan suuressa vaarassa. Edessä häämöttää taistelu, jonka kaltaista ei ole nähty klaanien olemassaolon aikana vielä koskaan; sudet aikovat hyökätä metsän kissojen kimppuun. Klaaneissa vallitsee suuri sekasorto, kun sanoma tulevasta taistelusta leviää kaikkien korviin. Miten estää lukuisten kissojen kuolema? Mitä tulisi tehdä, ettei susista olisi enää haittaa, ja metsä voisi jatkaa taas normaalia elämäänsä? Mikä neuvoksi, kun taistelu saattaa syttyä käyntiin hetkenä minä hyvänsä? Pitkän harkinnan ja mietinnän jälkeen kissat tekevät päätöksensä. Heidän olisi taisteltava, mikäli tahtoisivat selvitä hengissä.

Taisteluun valmistaudutaan kovalla kiireellä. Leirissä saattaa haistaa kissojen voimakkaan pelkotuoksun. Pentutarhoja vahvistetaan, jotta se suojaisi pennut, kuningattaret ja taisteluun kyvyttömät klaaninvanhimmatkin. Kun leiriä suojataan vatukkapensaiden oksilla, saattaa kuulla pentujen pelokasta vikinää ja nähdä oppilaiden käpälien värisevän. Jopa pieninkin oksan rasahdus saa klaanin urheimmankin soturin säpsähtämään kauhuissaan ja haukkomaan henkeään. Sudet ovat vauhdilla lähenevä uhka, mutta tulevan taistelun odotuksessa, jää klaaneilta eräs toinen vaara ikävästi unholaan... 

  

Jos olet kiinnostunut liittymisestä, luethan seuraavat linkit läpi huolellisesti. Roolipelin maailma on loppujen lopuksi melko laaja ja tekstiä löytyy paljon, joten otathan itsellesi aikaa niitä lukiessasi.

Yleiset säännöt

Kirjoittaminen

Kissoista ja klaaneista

Hahmosta

 

Takaisin ylös

©2017 Kuoleman varjot ᴿᴾᴳ - suntuubi.com