Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kuoleman varjot


"Mitä pimeydessä piileksii?"

Kuoleman varjot on kissoilla pelattava vieraskirjapohjainen roolipelisivusto, jonka idea perustuu Erin Hunterin luomaan Soturikissat-kirjasarjaan. Roolipeli aloitti toimintansa 5.1.2014, josta lähtien se on toiminut aktiivisesti aina tähän päivään saakka. Täällä voit luoda oman hahmosi ja pelata muiden liittyneiden kanssa. Tutustu sivuihimme rauhassa ja käväise ihmeessä vieraskirjassa kertomassa mielipiteesi! Jos taas olet kiinnostunut liittymisestä, luethan sivut huolellisesti läpi tietääksesi ja muistaaksesi kaiken tarpeellisen, mitä liittyminen edellyttää. Roolipelin ikäraja on K-13.

Roolipelin pohja perustuu siis Erin Hunterin kirjoittamaan moniosaiseen kirjasarjaan, jota on myyty ympäri maailmaa miljoonia kappaleita. Kirjoissa esiintyy neljä villikissojen klaania - Myrskyklaani, Jokiklaani, Tuuliklaani sekä Varjoklaani. Klaanit taistelevat keskenään riistasta ja reviireistä, kunnioittaen samalla monia sukupolvia sitten perustettua ikivanhaa lakia. Muista roolipeleistä erottuakseen, on klaanien tavallisten ongelmien lisäksi lisätty myös pahamaineiset sudet, jotka uhkaavat tuoda suuren taistelun kissojen jo valmiiksi rankkaan elämään. Lisää juonesta löydät pelaaminen-osiosta.

Jos haluat tietää jostakin asiasta enemmän, kysy ihmeessä! Sivuston ylläpitäjänä toimii Villapusakka, apulaisena Feli.

Sivuinfo || Liittyneet

 P Ä I V I T Y K S ET

10.1.2018 UUSIN Ohjeet mm. taistelutilanteissa pelaamiseen ovat kokeneet muutoksia.

7.1.2018 Ulkoasu kokenut hieman muutoksia talvisempaan suuntaan ja mainokset  poistettu.Tervetuloa myös uusin pelaajamme EE!

5.1.2018 Tänään on Kuoleman varjojen 4-vuotissyntymäpäivä!

4.1.2018 Erotusuhka päättyi. Valitettavasti Alice, Harmaahaltia, Mitjatar, Muffari ja Rane jouduttiin poistamaan listoilta epäaktiivisuuden vuoksi. Viime vuoden päivitykset myös tyhjennettiin pois etusivulta.

3.1.2018 Tervetuloa Untuva, uusin pelaajamme! Tänään järjestettiin myös roolipelin ensimmäinen online-hetki, hyvällä menestyksellä.

1.1.2018 Tervetuloa kaksi uusinta pelaajaamme, Amalia ja Mio!
 

Vanhemmat päivitykset löydät täältä.

 

 

Kuukauden pelaaja


Ei ketään
 

ROPELISTA - Toplista suomalaisille nettiroolipeleille

Äänestä Suntuubi-listalla!

 

Sivuston toimivuuden vuoksi selaimeksi suositellaan Firefoxia. Mobiili ei välttämättä näytä sivuja oikein!

Takaisin

Ulkoasu © Villapusakka

©2018 Kuoleman varjot ᴿᴾᴳ - suntuubi.com